Auto kombi do 10 tys.

07 Cze 2009, 11:28

Dotychczas jeździłem moją Hondą lecz ja i moja żona spodziewamy się dziecka i chcemy kupić coś większego i nowszego. Co mi doradzicie? Powinny być poduszki powietrzne, klimatyzacja. Zastanawiałem się nad Golfem KOmbi 3 ale czy warto w to się pchać ? Podawajcie swoje propozycje. z Góry dzięki
Dex
Nowicjusz

Miejscowość: Koszalin

07 Cze 2009, 11:41

Opel Astra I Kombi ale jak dobrze poszukasz to w tej cenie wyrwiesz nawet moze i Astre II
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

07 Cze 2009, 12:18

Dex napisał(a):Co mi doradzicie? Powinny być poduszki powietrzne, klimatyzacja. Zastanawiałem się nad Golfem KOmbi 3 ale czy warto w to się pchać ?

Pchać się golfa III, za 10tyś. Jak dla mnie golf III za 10tyś to już jest model z 96-98 roku, dopracowany i sprawny, który służyć będzie wieki :D
Ale jeżeli niee, to może Audi B4 kombi....coś naprawdę solidnego. I mimo że rocznik może troszkę starszy.....to wszytko inne wytrzyma wieki :D
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

12 Cze 2009, 20:22

Ja na twoim miejscu kupił bym sobie coś takiego wytrzymałe wozy

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( lekko wieśniacki tuning)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

12 Cze 2009, 20:32

Co do Mondeo w kombi to zastanów się czy nie będzie za duże bo bagażnik to on ma.
Sam miałem kiedyś tylko sedana 1.8 w dieslu, miło jeździł, palił niewiele, no i był wtedy kiedy miał być i za to najbardziej go lubiłem.
Za 10 tyś kupisz już porządny model jak poszukasz to może nawet z 4 poduchami.
Co do golf III to pomyśl, co z tego że z końca produkcji z 98r jak wygląda tak samo kanciato jak z początków produkcji.
Ja osobiście nie wpakowałbym 10 tyś w golfa III nawet w takiego z 98r ponieważ w tej cenie jest wiele ładniejszych i również podobnie niezawodnych samochodów jak oklepany VW golf .
To tylko moja opinia.
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Komfortowe fotele nowej Skody Octavia
    Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...