Dotychczas jeździłem moją Hondą lecz ja i moja żona spodziewamy się dziecka i chcemy kupić coś większego i nowszego. Co mi doradzicie? Powinny być poduszki powietrzne, klimatyzacja. Zastanawiałem się nad Golfem KOmbi 3 ale czy warto w to się pchać ? Podawajcie swoje propozycje. z Góry dzięki
Dex napisał(a):Co mi doradzicie? Powinny być poduszki powietrzne, klimatyzacja. Zastanawiałem się nad Golfem KOmbi 3 ale czy warto w to się pchać ?
Pchać się golfa III, za 10tyś. Jak dla mnie golf III za 10tyś to już jest model z 96-98 roku, dopracowany i sprawny, który służyć będzie wieki Ale jeżeli niee, to może Audi B4 kombi....coś naprawdę solidnego. I mimo że rocznik może troszkę starszy.....to wszytko inne wytrzyma wieki
Co do Mondeo w kombi to zastanów się czy nie będzie za duże bo bagażnik to on ma.
Sam miałem kiedyś tylko sedana 1.8 w dieslu, miło jeździł, palił niewiele, no i był wtedy kiedy miał być i za to najbardziej go lubiłem.
Za 10 tyś kupisz już porządny model jak poszukasz to może nawet z 4 poduchami.
Co do golf III to pomyśl, co z tego że z końca produkcji z 98r jak wygląda tak samo kanciato jak z początków produkcji.
Ja osobiście nie wpakowałbym 10 tyś w golfa III nawet w takiego z 98r ponieważ w tej cenie jest wiele ładniejszych i również podobnie niezawodnych samochodów jak oklepany VW golf .
To tylko moja opinia.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Komfortowe fotele nowej Skody Octavia Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.