Oto lista potencjalnych aut które przeglądałem . Wybierzcie po 2,3 auta na których warto się skupić i na nie zainwestować.:
1.
Audi A3 auta ładne ale drogie 15 tys dac za 99 r ...
2.
Fiat Stilo a może
Grande Punto? w przystępnej cenie i nie skomplikowane auto
3.
Ford Focus ,albo
Fiesta Mk6 5,6 letnie koło 10 tys stoją.
4.
Honda Civic no wiele osob już proponowało , ale za 15 to głownie same pudełka . Porządna to grubo powyżej 20 tys i ogolnie auto mnie jakoś wizualnie nie przekonuje .
5.
Opel Astra a może jednak te ople nie są takie złe ? pokusić się i coś znaleść. III jest raczej poza moim zasięgiem finansowym ,a II to tak nie bardzo. Bertone wersja jest ciekawa może więcej coś o niej powiecie?
6.
Peugeot 206,307 jedne z najpiękniejszych aut...i to chyba na tyle .Za wiele dobrego nie słyszałem o nich jeśli chodzi o sprawy techniczne .
7.
Renault Megane II kolejne auta z serii "daruj sobie" ale coś w sobie mają troche ich jexdzi po ulicach więc aż takie padaki moze nie są:)
8.
Seat Ibiza , Leon auta mniej popularne przynajmniej w moich okolicach ,więc dajcie więcej info o tych hiszpanach:)
9.VW Golf 4 1.9 w dieslu igła. Kumpel ma więc mogłem się przekonać i pojeździć .Od3 lat nic nie wkładał w niego poważnych wkładów finansowych a duzo jeździ .Dla mnie jednak faworyt . Żeby było ciekawiej jest przecież jeszcze polo auto też godne uwagi.
Czekam teraz na wasze opinie ,sugestie i wskazówki co do doboru . Niezmiernie będę wdzięczny za każda opinie .