AUTO LEXUS KOMIS SAMOCHODOWY PACZKÓW

08 Mar 2009, 20:22

Ale numer ... prawie wszystkie posty zamieszcza zazdrosna konkurencja .. :lol: :shock: :lol:
oszustwa i ściemy oraz kombinacje .chcandlarzy samochodami. odpowiem
pietrek35nysa
Nowicjusz

14 Mar 2009, 22:03

:D czytając posty powyżej od razu człowiek się orientuje,że są to fałszywe opinie!! Ktoś jest bardzo zazdrosny o ten ładny komis .. kto? właśnie konkurencja !!!
Autokomis Lexus to bardzo wiarygodny komis. Posiada bardzo ładną ofertę sprzedaży, oferuje pełne usługi kredytowe, i nie trzeba czekać długo na kredyt. Jeździłem od komisu do komisu, mieszkam 300 km, od Paczkowowa i chcę powiedzieć, że właśnie w tym komisie znalazłem interesującą ofertę sprzedaży pojazdu. Cena nie zbyt wygurowana , obsługa bardzo miła i co najważniejsze kompetentna. Zaoferowali nawet dowóz wybranego przeze mnie poajazdu własnym środkiem transportu, ponieważ przyjechałem własnym pojazdem, a nie było przy mnie drugiego kierowcy. POLECAM TEN KOMIS !!! :!:
maxx
Nowicjusz

15 Mar 2009, 12:51

maxx jako klient tak walczysz za kogos?
na pewno pojdziesz do nieba
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

15 Mar 2009, 17:55

dziwne kilka negatywnych opini i pojawia sie dobra dusza
jarej1974
Nowicjusz

16 Mar 2009, 19:07

godfather78 napisał(a):maxx jako klient tak walczysz za kogos?
na pewno pojdziesz do nieba

Kolego godfather78 to nie walka !! Opisałem FAKT , którego doświadczyłem, napewno jesteś młodym człowiekiem, więc nie masz pojęcia co to znaczy walczyć w życiu ...
maxx
Nowicjusz

16 Mar 2009, 22:04

Oszust oszust i jeszcze raz oszust!
Omijać szerokim lukiem!!
Z kumplem byłem tam po autko, miało być super a okazało się że klepany cały przód i bok!! Do tego licznik wycofany dokładnie o połowę!!! Poduchy wyprute a było na 100% bezwypadkowe.
Straciłem w cholerę kasy na ropę i nic więcej!!!
Mam nadzieję że ich ktoś tak kiedyś oszuka jak oni naiwnych ludzi
oszukują !! z całego serca tego życzę.
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dobre opony ciężarowe wpływają na biznes?
    Opony stosowane w transporcie drogowym stanowi do 5 proc. wydatków firmy, ale ma wpływ na 40 proc. wszystkich kosztów operacyjnych. Od jego jakości przy zakupie, fachowego serwisu przy montażu oraz i potem prawidłowej ...
    SKODA Octavia - przemyślane rozwiązania
    SKODA Octavia to najważniejszy z modeli marki, który wciąż bije rekordy popularności i jest najchętniej kupowanym modelem od 2009 roku w Polsce. Debiut trzeciej generacji tego auta stanowi wielkie wydarzenie dla całej ...

21 Mar 2009, 11:25

nie wiem o co chodzi z tym wiekiem, moze starszy czyli madrzejszy??
oszust to oszust, czy to wyzwanie??
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

31 Mar 2009, 06:05

Hejjjj konkurencja ! popełniacie podobne błędy w postach tylko Nick zmieniacie . :lol: Popatrzcie na swoje Komisy .
oszustwa i ściemy oraz kombinacje .chcandlarzy samochodami. odpowiem
pietrek35nysa
Nowicjusz

31 Mar 2009, 19:56

Nie mam komisu po pierwsze i nie wiesz jaki miałbym cel niby w tym żeby pisać brednie???
Chłopie jestem z zupełnie innego regionu polski niż ty!!!
Mam wystarczająco komisów obok siebie niestety raz za namową kolegi bo mu się auto od nich nadało i pojechałem czego żałuję.
stasiowski121

04 Maj 2009, 12:46

Wszystkie pozytywne opinie daja osoby ktore tylko raz czy 2 razy byly na forum... dziwne....
A tak na marginesie to ja rowniez nie polecam tego komisu bo bylem tam 2 razy i widzialem co robia z autami. Nie zalezy mi na tym czy wedlug was bede "konkurencja" bo nie jestem handlarzem ale moze ta opinia komuś pomoze nie wpasc w bloto. uwazajcie na nich!!
matt90
Nowicjusz

04 Maj 2009, 20:48

Niezniechęcony negatywnymi opiniami na forum udałem się do tego komisu oglądnąć pewne auto.
Samochód miał być w stanie idealnym,oczywiście bezwypadkowy.Sprzedawca pomylił się co do rocznika. Auto było malowane,środek wyraźnie zużyty nieodpowiadający przebiegowi, sporo ubyło mu kilometrów, brak książki serwisowej,która miała być.Strata czasu i pieniędzy.
Nie polecam
rado
Nowicjusz

Miejscowość: Dolny Śląsk

12 Lip 2010, 08:40

Konkurencja nie miała by co robić tylko pisać,to piszą ludzie których oszukali.
janek 36
Nowicjusz

Miejscowość: z niemiec

15 Lip 2010, 09:49

Wiekszość postów napisanych przez nowych użytkowników - coś tu nie gra. Komuś musi się strasznie nudzić. A temat niepotrzebnie odgrzebany.
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy

16 Cze 2011, 20:01

prosze o kontakt kto jeszcze zostal oszukany ?
morga
Nowicjusz

19 Cze 2011, 00:23

Tomaszu ja rozumiem walke w życiu ale nie taką jak ty praktykujesz.
morga
Nowicjusz