REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
takie cos mi napisal po paru mailach spytalem sie jak by wygladala transakcjaMam nadzieje, ZE rozumie po angielsku, bo NIE Pisac Tyle Polska.
Kiedy mieszkal i pracowal przez Lata w Polsce DLA 2 Rok.
I drived samochód w Polska, a teraz jestem w Hiszpanii z praca i kosztowalo mnie zbyt Mush pieniedzy, aby zarejestrowac samochód jest Hiszpania.
Das samochód w bardzo dobrym stanie, zadnych problemów i wad., Polska Papiery, nigdy NIE Byl w wypadku, silnik pracuje, z obslugi i instrukcjach.
Cala PRACA, km Real, WSZYSTKIE INNE opcje.
Sprzedaje w Tej cenie bo musze pilnie pieniedzy bo stracilam prace IW Tym momenciezycie zart troche trudne DLA Mnie i Mojej rodziny.
Samochód jest w depozycie firmy przewozowej CASFOPER SERVICIOS w Hiszpania, Madryt i potrafia dostawa samochodu na adres domowy i place podatki wysylki.
Jezeli jestes zainteresowany, odpowiedz mi Tak, ZE moge dac ci wiecej INFORMACJA
Uzyjemy firme spedycyjna CASFOPER SERVICIOS Zeglugi miedzynarodowej.
All is included in the price.
I pay the shipping taxes and you pay only the car price.
Das jest w idealnym stanie i nie ma problemów.
Jest to samochód z polska Polska papieru i rejestracji.
Samochód jest w idealnym stanie i jest to bez samochodu palacza.
Samochód nigdy nie uczestniczyl w wypadku i caly czas i kip w garazu.
Samochód obecnie w Hiszpania, Madryt, w depozyt przedsiebiorstwo zeglugowe, a ze wzgledu na bezpieczenstwo swoje i moje bezpieczenstwo transakcji bedziemy musieli zrobic to z firmy spedycyjnej.
Towarzystwo zeglugowe jest duza i wazna firma z Europy i mam umowe z nimi, aby przesylki z samochodu.
Towarzystwo zeglugowe jest CASFOPER SERVICIOS
Aby transakcja w sposób bezpieczny dla pieniedzy i dla mojego samochodu to sa kroki do bezpieczny sposób zakonczyc umowe:
1) wyslac mi pelne informacje (nazwa, adres, miasto, województwo, kod pocztowy, data urodzenia, kraj, Kopia licencji kierowcy lub dowód osobist)
2) Po tym, i wyslac swoje dane firmie spedycyjnej i mozna rozpoczac transakcji.
3) Kiedy samochód bedzie na swoja nazwe na armatora statku gotowe do Twojej lokalizacji beda potwierdzenie i wyslac wszystkie dane i informacje na temat wysylki i platnosci.
4) Po otrzymasz potwierdzenie od firmy beda wszystkie dane i informacje bedziesz musial zdeponowac pieniadze do bezpiecznego ich konto bankowe,i wplacic od 30% do 60%, a reszta, gdy pojawi sie samochód na adres domowy.
5) Po mozna zdeponowac pieniadze do przedsiebiorstwa zeglugowego bezpieczne konto bankowe w 3-4 dni przyjda z samochodu w domu.
6) Po otrzymaniu samochodu firmy pozwoli Ci samochód na 48 godzin do testów i sprawdzic.
7) Jezeli pojazd jest w stanie idealnym, jak mówie, ze pieniadze automatycznie wysle ??mnie konto bankowe.W przypadku jednak po przetestowaniu samochodu znajduja sie jakiekolwiek problemy lub usterki w samochodzie, mozesz zrezygnowac z transakcji iw tym momencie, w pelni pieniadze zostana automatycznie wyslane z powrotem do konta bankowego,a firma wysle ??samochód z powrotem na moje pieniadze wysylki.
Wszystko co musisz zaplacic tylko cene samochodu, poniewaz i placic podatki wysylki.
Jesli wszystko jest OK i jestes zainteresowany kupnem mojego samochodu odpowiedz mnie z Panstwa danymi i moge teraz uruchomic transakcji i po, ze przedsiebiorstwo zeglugowe skontaktuje sie z Panstwem i potwierdzic wszystkie i wyslac szczególy wysylki i platnosci.
Dziekuje i zycze milego dnia!
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]