AUTO LEXUS KOMIS SAMOCHODOWY PACZKÓW

18 Kwi 2008, 16:33

jednym słowem oszust dzwoniac i patrząc na stronbe w internecie auta w super stanie technicznym i wizualnym wyposażenie pełne takze nie wiem pojechalem przejechalem 200km w jedna strone z zamiarem kupna auta a tu lipa jednym slowem nic nie bylo zgodne z opiseem a ten pan Tomasz to nie wiem jak sie moze nazywac uczciwm sprzedawcą!! samohod okazal sie powypadkowy malowany cay spawana ćwiartka cofnięty licznik dlugo by tu wymienial jego auto sa wszystkie tak lipnie pomalowane takze pragn e ostrzec wszystkich ktorzy maja zamiar kupić auto z tego komisu ja stracilem jedynie pieniadze na benzyne a jeszcze zpomnialem dodac ze strasznie slabo cofa liczniki poniewaz w jednym autku nie udalo sie jemu hehe pozdrawiam i odradzam sprzedajacego
alberto1979
Nowicjusz

04 Maj 2008, 21:29

Kupiłem u tych chłopaków dwa samochody ,jeden dla mnie drugi dla żony,powiem szczerze nie żałuje dokonanego zakupu,owszem były slady wtórnego polakierowania ale cóż to nie są nowe samochody...książeczki serwisowe ok. reszta formalnosci równierz ok. Polecam ten komis!!
Janusz561
Nowicjusz

04 Maj 2008, 21:35

???
Janusz561
Nowicjusz

05 Maj 2008, 22:51

witam

ja kupiłam już od nich trzecie autko(dwa brałem na raty, nie naciągali mnie na nic) i jestem bardzo zadowolona, może sama się nie znam ale z każdym jechałam po zakupie od razu do mechanika i na przegląd i było wszystko tak jak powinno być, może poza małymi usterkami, które wynikają z normalnego użytkowania samochodu.

musisz zdać sobie sprawę że nie kupujesz nowego samochodu i nie będzie on idealny, co do wtórnego lakierowania to przy przebiegu 150 tys znaleźć coś co jest całe w oryginalnym lakierze to chyba ze świeczką(są to słowa mojego mechanika).

z moich doświadczeń to ten komis jest godny polecenia
marty
Nowicjusz

28 Maj 2008, 23:32

Kupilem tam dzisiaj cztery kółka,przejechałem 250 km, 40 km przed paczkowem wysiadła moja mała poczciwa polóweczka,panowie z komisu bez problemu pomogli zholowac ją do mojej miejscowosci,samochód który odnich kupiłem to perełka porównując do samochodów które ogladalem na innych komisach.polecam ten :wink: Autokomis wszystkim kupujacym!!!
janusz102
Nowicjusz

12 Sty 2009, 14:35

lustereczko powiedz przecie kto najpiekniejszy na swiecie? panowie z komisu troche umiaru
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyundai Santa Fe Nowej Generacji w testach Euro NCAP
    Hyundai Santa Fe Nowej Generacji został uznany za najbardziej bezpieczny samochód w swoim segmencie, w ocenie Euro NCAP w 2012 roku. Wyniki we wszystkich kategoriach testowych okazały się najlepsze w klasie, co czyni ...

31 Sty 2009, 17:03

Kupiłam u Pana Tomasza Auta
Chciałam Państwa wszystkich uprzedzić przed tym oszustem.
Obiecywał ze auta sa 100% bezwypadkowe, ze gwarantuje ze auto nie było bite.
Pojechałam do salonu i niestety okazało się ze auto było z każdej strony bite.
Pojechałam oddać auto i zażądałam zwrotu pieniędzy. Niestety okazało się ze Pan Tomek zachowywał się całkiem inaczej niż przy sprzedaży auta. Zaczął się śmiać ze mnie i powiedział ze nie odda pieniędzy. Mogę auto zostawić ale zwrotu pieniędzy nie otrzymam.
Nie mówiąc o tym ze oszukał na roczniku w oryginalnych papierach auto była pierwsza rejestracje w rok 2005. Tomek podał w następnych papierach i w ogłoszeniu ze auto jest 2006.
Niestety sprawę oddaje do sądu jeżeli ktoś z Państwa również został oszukany przez „tego handlarza” bardzo proszę o kontakt.
gosc19601960
Nowicjusz

01 Lut 2009, 21:35

Tak ja też kupiłem u nich autko i niestety po wizycie w ASO okazało się że licznik jest przewinięty!!!! Pan zapewniał ze wszystko jest super i ok żadnych numerów z licznikami!!! Miała być nawet oryginalna książka serwisowa, która to niby z dokumentami była trzymana w innym miejscu żeby nikt nie ukradł itp. i zobaczyłem ją dopiero w dniu zakupu a w niej owszem jedna pieczątka, napisany nr VIN i żadnych innych wpisów o przebiegu i przeglądach - super książka serwisowa. Pan tłumaczył, że nie zaglądał do niej i z tego wynika że poprzedni właściciel po prostu jej nie uzupełniał!!!
Pamiętajcie zanim kupicie auto sprawcie je w ASO musicie tylko mieć nr VIN
piksel00
Nowicjusz

14 Lut 2009, 23:20

Witam. Bardzo proszę o podanie marek samochodów zakupionych w tym komisie i rok produkcji. Zależy mi bardzo.
agatqqa
Nowicjusz

16 Lut 2009, 00:33

Proszę o rozkodowanie nr vin : VF36DRHLH21332290
sonia66
Nowicjusz

21 Lut 2009, 17:30

ludzie pierwsze posty napisali wlasciciele komisu i nie podawajcie zadnych innych informacji to sie robi niebezpieczne
godfather78
Aktywny

Miejscowość: swarzędz
Prawo jazdy: 0- 0-1996
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: octavia II
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna

23 Lut 2009, 11:50

Oszust!!
Niezgadzal sie rocznik i stan auta. Samochod byl lakierowany wiec musial byc bity! Oczywiscie zwrotu pieniedzy nie otrzymalem!
bapu
Nowicjusz

27 Lut 2009, 22:25

Do chłopaków z komisu- konkurencja nie śpi!!! też na mnie pisali.....
franco
Nowicjusz

04 Mar 2009, 22:25

oszust! oszust! p tomasz próbował mi wcisnac auto z roku 2005 mówiac że to samochód rok 2006 (TEL. ROK PROD 2006 ),mimo że na pokwitowaniu zaliczki napisał rok prod 2006 mówiąc (auto kupujesz dla siebie co ci zależy) na roczniku !!!!! auto w ogłoszeniu miało posiadać esp,podgrzewane siedzenia,telefon,niezależne ogrzewanie ????????????? i co ,nie ma ,może nie ma ,nie działa może ?? (profesjonalista który handluję autami) ?? próbował mi wmówić że ja ci mówiłem że rok prod 2005 mimo ze na pokwitowaniu (po wyraźnej prośbie napisał 2006) była ze mną jeszcze jedna osoba !! zaliczkę oddał tuż przed wykonaniem telefonu na policję,bardzo nie polecam nauczka przejechałem się 1000 km
jarej1974
Nowicjusz

07 Mar 2009, 13:14

Zdecydowanie nie polecam "panów" z autokomisu z Paczkowa.
Pan Tomek jest oszustem. oszukują na roku produkcji, kilometrach i wszystkim co jest możliwe
Do momentu zakupu jest miły, gorzej z jego uprzejmości po transakcji kupna. Kto nie chce mieć problemów i zostać nie oszukanym to radze nie mieć w ogóle kontaktu z tym autokomisem i z panem Tomkiem.
gosc19601960
Nowicjusz