Auto miasto 80% / trasa 20%..rodzina 2 plus 1 do max 50 tys.

05 Maj 2019, 20:10

Poszukuje z rynku wtórnego, najlepiej polski salon, z rozsądnym przebiegiem (koło 100tys.) dla rodziny 2 plus 1 (4 latka)..auto w benzynie, głownie miasto, dynamiczne i komfortowe..fajnie jakby było dobrze wyciszone no i nie przesadnie paliwożerne...myślę nad :

Skodą Octavią III (TSI 1.4/140 km) - podoba mi się wielkość auta i silnik - w tej cenie można już kupić dobrze wyposażoną wersje ..obawiam się o solidność/awaryjność auta oraz boję się z tyłu belki skrętnej i slyszalem ze jest słabo wyciszona...to prawda ze VW produkuję inną części dla SKODY i SEATa a inne dla VW i Audi ?

VW Jetta A6 (TSI 1.4/125 km) - słabszy silnik w stosunku do Octavii ale jednak to czysty Volkswagen. W tej cenie słabsza wersja wyposażenia i większy przebieg w stosunku do SKODY.

Macie jakieś pomysły jeszcze ???
Victor85
Obserwowany

05 Maj 2019, 20:47

Mam na oku Jettę A6 z silnikiem 1.4/125 km na pasku, przebieg 107 tys.(potwierdzony, salon PL) ...na co powinienem zwrócić uwagę, co może się popsuć ?? na jakie wydatki powinienem się przygotować..
Ostatnio edytowany przez mike, 06 Maj 2019, 13:05, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Masz już jeden wątek, nie zakładaj kolejnych
Victor85
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy polskie autostrady są warte swojej ceny?
    Jakość autostrad w Polsce to temat, który budzi w kierowcach wiele emocji. Polityka inwestycyjna w infrastrukturę drogową, w tym autostrady, jest jednym z kluczowych wyzwań dla polskiego rządu. Wysokie koszty przejazdu, ...