Jakie auto kupić żeby było ekonomiczne ,mało awaryjne a ewentualne naprawy niedrogie Będzie to moje pierwsze auto także nie mam pojęcia co kupić a modeli jest cała masa np.Panda ,Corsa ,Fabia ,Fiesta ,Yaris itd .Co byście polecili tak do 12 tysięcy a może warto dozbierać i kupić coś np za 15 ?
Auto typowo miejskie dla 2 osób ,bagażnik wystarczy mały nie będę nigdzie w dalsze trasy nim jeździł .Dojazd na zakupy czy do pracy jakieś 10 km .Autko nie będzie garażowane będzie sobie stało przed blokiem .Zależy mi żeby było ekonomiczne i w miarę bezawaryjne .Autko do spokojnej jazdy także silnik może być o małej pojemności .
Renault ZOE Riviera - seria limitowana Seria limitowana Riviera została opracowania na bazie wersji Intens wzbogaconej o ekran dotykowy EASY LINK 9,3”, funkcję Easy Park Assist oraz kamerę cofania. ZOE Riviera jest natychmiast rozpoznawalne po nowym kolorze ...
Unikalny system składania tylnych siedzeń – 1999 rok W jaki sposób w samochodzie typu minivan szybko uzyskać płaską podłogę? Przez lata odpowiedź brzmiała zwykle – wymontować tylne siedzenia. Toyota była prekursorem licznych i popularnych dziś rozwiązań typu „smart ...
W sumie niezłe jest to Punto miałem okazję pojeździć starszym modelem jak chodziłem na kurs prawa jazdy jak Punto wypada w porównaniu z Corsą D czy Seatem Ibizą ?
W cenie punto masz Ibize 3 z 2004-1005 z 1.6 8V 102km lub 1.6 16V 105km, Corsa moim zdaniem pod wzgledem stylistycznym sporo ustepuje ale to rownie dobre auto co punto, tylko ze nawet najmocniejszy silnik benzynowy daje mierne osiagi.
Ibiza 3 z 1.6 105km 10,9 sec do setki Corsa D 1.4 100km 11,9 sec do setki Grande Punto 1.4 95km 11,4 sec do setki
Rzeczywiście takie Punto będzie dla mnie najlepszą opcją fajnie wygląda lepiej niż Corsa czy Ibiza wydaje się być też od nich masywniejsze tak samo wnętrze przypadło mi do gustu a skoro to dobra konstrukcja i udane jednostki napędowe to nie ma co się zastanawiać dłużej tylko zacząć pomału się rozglądać po komisach i czytać różne ogłoszenia .Gdzie Wy zazwyczaj kupujecie auta?
Nie ma znaczenia gdzie kupisz, musisz dobrze sprawdzic auto, wybierz sobie powiedzmy 3 ogloszenia, jesli po Twoich ogledzinach auto na miejscu nie bedzie w gorszym stanie niz w opisie / na zdjeciach to wydaj 200-300zl na sprawdzenie auta przez rzeczoznawce (jest kilka firm oferujacych takie uslugi)
Takie "miejskie" auta czasem warto szukać od przysłowiowego dziadka, który faktycznie jeździ nim na targ, do kościoła i czasem na działkę. Tutaj najwięcej ogłoszeń może być na olx.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.