16 Wrz 2018, 12:41
Witam, szukam auta do 20 tyś, Ww. Kwota to kwota na samo auto, na serwis początkowy mam osobny fundusz, Jestem z Wielkopolski
a autem poruszal będę się głównie po miescie, do pracy mam 8km, także w ciągu tygodnia będę robił jakieś 20km dziennie, podobnie do szkoły w weekandy, auto raczej nie będzie jezdziło dalej niż 100km, moim kryterium jest w miare nowoczesny wygląd, W Oko wpadły mi:
Seat Leon 1.6-Ładny wygląd, sporo egzemplarzy na aukcjach jednak czegoś według mnie brakuje we wnętrzu.
Fiat Bravo 1.4-Tutaj boje się troszke tej skrzyni biegów
Fiesta mk7-Auto troche kobiece, mamy jedną taką w domu z silnikiem 1,25 i jest to straszny muł.
Megane 3/Civic VII- Tutaj raczej budżet mam "na styk" I musiałbym się troche pomęczyć z szukaniem takiego auta nie mniej jednak UFO Podoba mi się bardziej, Prosze o jakieś sugestie dotyczące ww. Aut + Jeśli ktoś zna auta które będą dla mnie kompromisem będę wdzięczny, zależy mi na w miare niskim spalaniu, teraz jeżdżę Mazdą 6 z 2.0, auto jest świetne niestety ciągła walka z rudą powoli mnie wykańcza fizycznie i finansowo więc niestety będziemy musieli się rozstać, prosze o sugestie, Pozdrawiam, Rafał.