REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
zwaresq napisał(a):Nic nie jest nie tak. I zapewne IS ma zawieszanie seryjne tak dobre, że nie trzeba go zmieniać. Do tego jest bardzo dobry na autostrady.
Uważam tylko, że nie stać mnie na niego, tylko tyle. Przynajmniej we wspomnianym roczniku. Na coś małego mnie stać. Auta więcej niż 10 letniego po prostu nie chcę.
Jak bym nie robił 1000 km tygodniowo, pewnie bym wziął coś starszego, za to z klasą. Pewnie polował bym na hot hatcha. Ale mi nie o to chodzi.
zwaresq napisał(a):Mniejsze a młodsze auto o pewnej historii łatwiej mi będzie znaleść. Tylko dla tego nie chcę schodzić poniżej 2005.
dzida napisał(a):ównie dobrze możesz kupić trupa z 2007r. gdzie już nie liczyła się niezawodność tylko zarobek producenta. Spokojnie auto z 1999r. będzie robić takie przebiegi, bo wtedy tak się robiło samochody. Grunt to znaleźć coś w dobrym stanie.
zwaresq napisał(a):Jakby się znalazł za 20tyś IS czy BMW o znanej historii, bezwypadkowy z małym przebiegiem i od kogoś kto o auto dbał, to pewnie że bym wzioł, ale ja w takie cuda nie wierzę. Małe prawdopodobieństwo za tą cenę. A gdzie pakiet startowy, i instalacja? Nie stać mnie i już.
jiGsaw napisał(a):No jest twardsze niż seria, nie mega twarde. Żeby pojechać 165 km/h prawdziwe, a nie licznikowe 55 koni nie starczy... no chyba, że mówisz o motocyklu.
jiGsaw napisał(a):DamianCar - nie ośmieszaj się proszę, jak ktoś ma za małe koła i 20% przekłamania na liczniku to i owszem, ale realne 180 km/h żeby osiągnąć to trzeba mieć > 80 koni... zależnie od budy/kół itp.