Auto na b1

23 Kwi 2010, 08:33

No jeśli już zdał no to nie mamy o czym dyskutować teraz :wink: a co do tych linków z Coure,to ten drugi (czerwony) jest ode mnie z miasta którego widziałem pare razy i musze powiedzieć że wygląda całkiem fajnie :mrgreen: ale za to zastanawia mnie ten pierwszy,pisze tam coś takiego "!!Masa własna pojazdu: 549KG, liczba miejsc siedzących: 4!!" to w jaki sposób go odchudzili i znając życie bedzie to trumna na kołach,jeszcze rozwala mnie to "Dla sympatycznego klienta komplet felg aluminiowych gratis." a jak będzie nie sympatyczny to co w dziup i do widzenia :lol: Jakbyś wcześniej szukał auta to był do pochytania zajebisty maluch FL,czerwony na alumach i wogóle miał wszystko co maluch mógł mieć a nawet troche więcej a jaki był zadbany to już nie napisze bo takich maluchów juz sie nie spotyka no i oczywiści był na B1.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

23 Kwi 2010, 14:59

Żadna trumna, przecież nikt w Polsce tych samochodów nie odchudza :) Bo niby jak wyjąć ze Smarta prawie 200kg? :mrgreen: Tylko o papier chodzi. Teoretycznie można też jeździć autem które nie ma w dowodzie wpisanej masy, wtedy policjant nie może się przyczepić i udowodnić ile auto waży tylko nie orientuję się czy tak łatwo to załatwić w wydziale komunikacji.
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)
0

23 Kwi 2010, 15:40

No dokładnie,mnie tylko raz rozwaliło bodajże nawet na tym forum,ktoś sie pytał jak odchudzić do 550kg Pugeota 206 to myslałem że padne jak to czytałem :roll:
Barol
Awatar użytkownika

0

24 Kwi 2010, 08:47

Kupiłem już białą strzałę http://www.autonab1.pl/page4.php?view=p ... category=0
To był jedyny gość, który zgodził się przed kupnem podjechać ze mną na wagę z homologacją. Inni albo nie mogli, albo mówili, że papiery potwierdzające wagę wystarczą. śmiga jak burza. No i chyba rzeczywiście nie ma co polować na Smarta, bo jest dużo dużo droższy, a na dwa lata się nie opłaca. Po osiemnastce chcę się przesiąść na coś innego. Dzięki wszystkim za pomoc.
driver_fun
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
0

24 Kwi 2010, 10:06

No to tylko szerokości zostało życzyć :smile:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

0