Auto na codzień 15-20 tys.

06 Maj 2014, 21:06

Ja mogę Ci polecić auto, którym sam jeżdżę. Astra H w wersji 3-drzwiowej gtc :D 1,6 w benzynie, ja założyłem gaz(koszt 2000 zł), podobno bardzo dobrze sprawdza się w tych silnikach, ale to będę mógł powiedzieć od siebie za jakiś czas. Auto nie za duże, nie za małe. Bardzo atrakcyjny wygląd. Ja za 2006 r. dałem 23000 zł, ale znajomy sprowadził mi z przebiegiem 45 tysięcy km. Co do spalania, jak jeszcze jeździłem na benzynce, to w cyklu głównie miejskim ze sporadycznym wypadaniem na traskę wyszła mi 6,7 l. Pozdrawiam.
karas848
Nowicjusz

Prawo jazdy: 23 08 2013
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: Astra h GTC
Silnik: 1.6 105KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

06 Maj 2014, 21:40

Gdyby mi się nie zmniejszył budżet to pewnie już bym taką jeździł. Ale niestety pieniążki mam do dyspozycji mniejsze, a za duże ryzyko trafienia na jakiegoś ulepa w nich jest :(
ptasiorencjo
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 05 07 2009
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Aktualnie nie mam
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Prowadzenie samochodu na głodzie
    Wielu kierowcom zdarza się prowadzić samochód, odczuwając głód, co skutkuje zmęczeniem oraz obniżoną koncentracją. Żeby tego uniknąć, część osób decyduje się na jedzenie w samochodzie, co jest równie ...