Jakie można kupić auto na jeżdżenie w trakcie przerw na studiach (ok. 800 km w tą i spowrotem) z małym spalaniem. Zależy mi żeby samochód był mały, w gazie i ze spalaniem poniżej 20 zł na 100 km. Fruncuskie raczej odpadają. Najbardziej bym chciała Opla, ale to niekoniecznie.
Jestem z Mazur . Na samochód chciałabym przeznaczyć mam nadzieję że nie więcej niż 10 tys. Ale to takie maximum. Jestem studentką to raczej nie chcę szaleć
Te auta beda ok co proponuje Barol. Tylko ze instalacja juz raczej bez wodotrysków i niedługo moze byc do wymiany. Proponował bym poszukać auta bez instalki i założyc samemu. Jak opel to zobacz astre z dieslem 1.7 od isuzu mało palą i są trwałe. W budzecie kupisz np [link do oferty na Allegro wygasł] Miałem taki silnik w combo 250tys beż zadnej awarii. Teraz tesciu tym jezdzi. Minus głosny, w zime dlugo sie nagrzewa nie ma czym depnąć. Jednak rekompensuje niskimi kosztami utrzymania.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Lexus NX - najpopularniejszy SUV Lexusa w Polsce Zaprezentowany w 2014 roku model NX stanowi 40 proc. całkowitej sprzedaży japońskiej marki. Ma 4 640 mm długości i 1 645 mm wysokości. Pod maską może pracować jeden z dwóch napędów. Pierwszy to hybryda z 2,5-litrowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.