REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
beast89 napisał(a):Mazda 6 1gen polift lub Mazda 3 1gen sedan (choć szczerze mówiąc nie wiem jaki silnik nadaje się tam pod gaz, o ile w ogóle?)
beast89 napisał(a):Peugeot 407 2.2
beast89 napisał(a):Lancer 8gen w automacie
beast89 napisał(a):Honda Accord 7gen 2.4 lub 2.0 z przełożeniem skrzyni biegów z 2.4 ze względu na 6 bieg
beast89 napisał(a):Toyota Auris 1.6 w wersji poliftowej 132km ze względu na 6 biegową skrzynię
beast89 napisał(a):Saab 9-3 polift 2.0t (mój faworyt) lub prawie bliźniacza Vectra C polift 2.0t
beast89 napisał(a):Honda Civic 8gen po lifcie z automatem (nie mylić z i-shift)
beast89 napisał(a):Laguna 3gen 2.0T (170/205KM)
beast89 napisał(a):Z suvów Outlander II lub Honda CRV II/III
Beast nie rozumiem o co Ci chodzi bo lexus gs300 przy którym w trasie 90% Twoich propozycji to stołki jest niby za drogi a już zaczynasz z jakimiś subaraczkami, lagunami turbo albo v6kami z Francyjki ...coś tu się nie zgadza.
A może po prostu rozejrzeć się za jakąś A4 pod gaz? zastanawiałeś się np nad seatem Exeo 1,8T..?
Ja nie wiem co tu robią takie auta jak Vectra czy A4 na długie trasy rzędu 1000 km. Przecież to się człowiek tylko namęczy i to za własne pieniądze. Nawet już nie tyle chodzi o silnik co o rozmiar i zawieszenie. Piszesz, że oglądałeś GS300 ale ich użytkowników przerosło utrzymanie auta. Już widzę jak Ci właściciele utrzymują jakieś 2.0 Turbo czy Subaru.