Planuję kupić używane auto z gazem ( maksymalnie gaz w samochodzie 2 lata) i zapytam Was :
* co powinienem dostać od sprzedającego za dokumenty ( jeśli jakieś są ) auta "polskiego" * co powinienem dostać od sprzedającego za dokumenty auta zza granicy.
Wiem tylko o tym, że powinien być wpisany w dowód rejestracyjny pojazdu.
Jak ktoś inwestuje w instalacje po to by chwilę później sprzedać auto to najpewniej coś z samochodem/instalacją jest nie tak. Lepiej kup czystą benzynę i sam zagazuj odpowiednio dobraną instalacją.
W takim razie wie ktoś może ile wyniosła by mnie instalacja gazowa sekwencyjna? Chodzi mi o kwotę orientacyjną, gdyż do innego samochodu będzie inna instalacja.
Wszystko zależy od silnika z jakim kupuje się samochód. Do tych starszych nie trzeba instalować sekwencji, bo bardzo dobrze współpracują z dużo tańszymi instalacjami II generacji.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
IV eliminacja Wojny Północ-Południe zakończona, znamy wyniki W miniony weekend, wojenny front przeniósł się z południa do centrum Polski, a konkretnie do Skaryszewa pod Radomiem. Areną zmagań był po raz drugi tamtejszy Auto Moto Show. Ubiegłoroczna edycja była bardzo kameralna, ...
Współpracę z LPG dobrze znoszą praktycznie wszystkie wolnossące jednostki koncernu VAG i PSA z tamtego okresu. Także skupiłbym się głównie na Skodach/Audi/VW/Seatach z jednostkami MPI i na Peugeotach/Citroenach.
15 000 zł, hatchback, 5 drzwi, 100KM+ do 2 litrów, 2000 - 2003 rok, aby jakoś się prezentował na pewno nie chce golfa 4 bo jest przereklamowany. PS. cenię bezawaryjność
Ostatnio edytowany przez Marek20, 13 Cze 2012, 20:33, edytowano w sumie 1 raz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.