REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):Ile wyniesie OC? To zależy ile ma lat
dzida napisał(a):Weź pod uwagę, że Ty będziesz tym tez jeździć często, bo żona będzie wolała Golfa
galakty napisał(a):Golfem boi się jeździć boooo, za duży? Własnie na początku o tym nie pisałem, ale teraz napomnę. Kupowanie jak najmniejszego auta do nauki nie musi być koniecznie najlepszym pomysłem. Dlaczego? Bo się przyzwyczai do małego rozmiaru, że wszędzie wjedzie, że się nie boi i super. Potem auto się zepsuje, albo ktoś będzie chciał żeby go odwieźć czy cokolwiek i będzie musiała jechać większym autem, mocniejszym i dłuższym oraz szerszym. I będzie strach oraz lament. Znam kilka takich kobiet, pół życia jeździł Pandami czy Corsami a jak widzą Golfa czy Megane to już "to jest za duże ja nie umiem". Także jak będziesz mógł to dawaj jej jeździć swoim jak najczęściej, z tym trzeba walczyć bo będzie się pogłębiać
szybki napisał(a):Co do ceny tego yarisa to wszystko zależy od stanu...dobre opony i heble to musisz liczyć 1k. Do tego masz silnik na łańcuchu więc pare złoty do przodu...zawieszenie jak jest ok też coś kosztuje. Sprzęgło pewnie było robione po 180tyś.km więc nie musisz się dotykać. Sprawdziłbym korozje (tylna część progów) ale tylko po to żeby się potargować. Miże polecieć alternator i przednie łożyska (zwróć uwagę czy są ciche i czy na podnośniku czuć luz). Tylna belka jest nie zniszczalna ale Mogą być głośne górne mocowania amora. Zobacz czy ręczny chodzi ok. Z tego co się orientuje będą tam bębny.
szybki napisał(a):Spalanie 5-6l u Ciebie przewiduje 16l a u Twojej lubej 5,8l
łysy napisał(a):Oczywiście masz rację, ale to trudno będzie przeskoczyć. Do zrobienia prawa jazdy przekonywałem ją parę dobrych lat, więc i tak dobrze, że zdobyła się na odwagę, żeby jeździć póki co małym pierdkiem
szybki napisał(a):Spalanie 5-6l u Ciebie przewiduje 16l a u Twojej lubej 5,8l
dzida napisał(a):Zdradź mi sekret, bo chcę przekonać swoją póki jeszcze nie siedzimy we Wrocku.
Barol napisał(a):A może takie Lupo? Często latało w trasy więc raczej musiało być pełnosprawne i ma fajny otwierany dach
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... 48244b8a82