Witam , jak w temacie szukam auta do 10k (na start pack mam osobny budżet) Benzyna 1.6( tylko 5drzwiowe). Sprawa wygląda tak że potrzebuje auta na poruszanie się po Polsce( pracuje za granicą) i w okresie pobytu w Polsce średnio co 2-3miesiace zjeżdżam na jakiś miesiąc Będę robił w tym czasie z 3-4tys km. Jakieś pomysły? Ja myślałem o Audi a4 po lifcie.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Toyota Auris Hybrid - kompaktowy hatchback do miasta Pod maską znajduje się silnik benzynowy o pojemności 1,8 litra pracujący w cyklu Atkinsona, który w połączeniu z agregatem elektrycznym oferuje moc na poziomie 136 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą stanowiącej ...
Fordy Focusy Mk I lubią korodować. Ten już jest uszkodzony. Nienaprawienie tej szkody rozpocznie proces korozji. Jak dojdzie zima, sól na drogach, to będzie nieciekawie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.