Witam , jak w temacie szukam auta do 10k (na start pack mam osobny budżet) Benzyna 1.6( tylko 5drzwiowe). Sprawa wygląda tak że potrzebuje auta na poruszanie się po Polsce( pracuje za granicą) i w okresie pobytu w Polsce średnio co 2-3miesiace zjeżdżam na jakiś miesiąc Będę robił w tym czasie z 3-4tys km. Jakieś pomysły? Ja myślałem o Audi a4 po lifcie.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Nowy SEAT Leon zaprojektowany całkowicie od podstaw Nowy SEAT Leon to silna i emocjonalna osobowość oraz najpiękniejszy sposób by doświadczyć funkcjonalności płynącej z samochodu. Nowy Leon to zaprojektowany całkowicie od podstaw i pełen nowoczesnej technologii samochód ...
Fordy Focusy Mk I lubią korodować. Ten już jest uszkodzony. Nienaprawienie tej szkody rozpocznie proces korozji. Jak dojdzie zima, sól na drogach, to będzie nieciekawie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.