Witam , jak w temacie szukam auta do 10k (na start pack mam osobny budżet) Benzyna 1.6( tylko 5drzwiowe). Sprawa wygląda tak że potrzebuje auta na poruszanie się po Polsce( pracuje za granicą) i w okresie pobytu w Polsce średnio co 2-3miesiace zjeżdżam na jakiś miesiąc Będę robił w tym czasie z 3-4tys km. Jakieś pomysły? Ja myślałem o Audi a4 po lifcie.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Urwana świeca zapłonowa NGK przy próbie odkręcenia Witajcie, dopadł mnie problem urwanej świecy NGK chciałem wymienić wczoraj świece w moim Voyagerze z silnikiem 3.3 i w tylnej głowicy środkowa świeca została ukręcona. Pozostałe dwie odkręciły się bez większych problemów ...
Fordy Focusy Mk I lubią korodować. Ten już jest uszkodzony. Nienaprawienie tej szkody rozpocznie proces korozji. Jak dojdzie zima, sól na drogach, to będzie nieciekawie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.