Auto na rok 45-55 tys

05 Maj 2015, 13:31

Witam, przyjezdzam do Polski na rok i potrbzuje kupic samochod, ktory bedzie uzytkowany glownie po miescie. Dodam tylko ze mam 24 lata i szukam czegos co laczyloby ze soba estetyczna sylwekte z komfortem. Jesl chodzi o rocznik i przebieg to myslalem o limicie zaczynajacym sie od 2009r do 150 tys km. Tak jak mowilem auto bedzie uzytkowane tylko przez rok wiec czy bedzie to diesel czy benzyna nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. Wstepnie myslalem o passacie cc tylko nie wpadla mi jeszcze zadna konkretna opcja jesli chdozi o silnik w oko. Czekam na propozycje i z gory dziekiuje za odp
brumanldz
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 08 2010
Auto: aktualnie brak

05 Maj 2015, 13:49

Skoro tylko na rok to po co patrzysz na przebieg czy też rok?

Może być Citroen C5 2.0,
Lexus
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Mazda
[link do oferty na Allegro wygasł]

Honda Accord 2.0/2.4

Renault

Coś od Volvo? MB?

Kup coś co Ci się podoba :ok:
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

05 Maj 2015, 14:00

Trzeba przyznac ze te Lexusik bardzo ciekawy. Patrze na przbeieg i rok bo tez zalezy mi na tym zeby w miare latwo moznaby to sprzedac chociaz moge sie mylic ze auta nowsze latwiej sprzedac
brumanldz
Nowicjusz

05 Maj 2015, 14:22

Do tego Lexa to z dystansem podejdź bo ta cena to taka okazyjna jak to od handlarza.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

05 Maj 2015, 14:25

Skoro na rok to najlepiej kupić coś, na czym straci się najmniej. Dlatego odnosząc się do propozycji Kieł, laguna mysle ze nie bardzo, za to accord jak najbardziej. Moze bmw e90?
Faber
Aktywny

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 18 03 2010
Auto: Mazda 6 / Laguna II
Silnik: 2.0 / 2.0T
Paliwo: Benzyna + LPG

05 Maj 2015, 15:16

Staralem sie troche unikac bmw ze wzgledu na opinie o ich kierowcach :D a cos tego typu ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
brumanldz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Auto Nostalgia 2013 / relacja
    III edycja Targów Pojazdów Zabytkowych pod nazwą Auto Nostalgia już za nami. Większość z nas mogła przenieść się do czasów swojego dzieciństwa i podziwiać kultowe pojazdy z przeszłości. Przygotowaliśmy ...

05 Maj 2015, 15:26

A kto normalny się opinią przejmuje?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW