UFO z tego co czytałem jest bardzo sztywnym autem w dodatku bardzo głośnym w środku oraz rdzewieje jak to Honda. Accord już podobno bardziej komfortowa, ale też ta rdza.
Zależy mi na aucie który będzie bardziej kanapą niż taczkami.
Przejrzałem jeszcze raz otomoto i ciężko o dobre auta w automacie,dlatego nie jest on już konieczny aczkolwiek chciałbym się dowiedzieć jak czy mniej awaryjny DSG VW vs powershift Forda.
np golf VI jak spisuje się na trasie? 1.4tsi vs 1.6 Tdi podobno nad tymi warto silnikami warto się zastanowić
![Question :?:]()
widziałem, że TSI też gazuja.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Ford Focus mk3 tutaj lepiej pomyśleć o dieslu 2.0TDCi ciekawe ile to będzie paliło? 12-13lpg jest ok, więc odpowiada to około 6.5 litra ON na trasie. i czy często będę mechanika odwiedzał? 1.6TDCI stworzony przez PSA też dobry ponoć
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Mercedes C w204 2.2cdi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Audi A4 B7 widzę, że są jeszcze oferty z starym silnikiem 1.8Turbo z quattro mają 6 biegowy manual a z napędem na przód 5 biegowy
Audi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tutaj bez problemu LPG założę.
Jakie współczesne silniki bezpośrednim wtryskiem paliwa bo ich coraz więcej i stają się codziennościa w nowszych samochodach są najlepsze do lpg. Wiadomo że starsze na pośrednim są lepsze, ale jeżeli już będzie trzeba wybierać z silników z bezpośrednim wtryskiem to które są najlepsze? Ktoś gdzieś czytał jakiś artykuł porównujący tylko takie jednostki napędowe wszystkich producentów?