Z zalet: rzeczywiście chyba bezwypadkowy (mógł mieć co najwyżej małą stłuczkę). Przebieg jest oryginalny. Jest jakaś historia serwisowa. Samochód ogólnie w stanie niezłym.
Wady: Moduł radia do wymiany Brakuje płyty DVD od nawigacji Elektryczna regulacja nie działa u pasażera Felgi strasznie zniszczone Autko faluje na niskich obrotach Nie działa połowa czujników parkowania z tyłu.
Biturbo, Twin Turbo, Twin Scroll Turbo – co to wszystko znaczy? Wyposażenie silnika w turbosprężarkę to skuteczny sposób na uzyskanie dużej mocy przy niewielkich rozmiarach. Problemem jest jednak uzyskanie szybkiej reakcji na naciśnięcie pedału przyspieszenia – bezwładność ...
Lexus LX - terenowy krążownik Najczęściej kupowanymi autami Lexusa są obecnie SUV-y. W Polsce klienci mogą wybrać popularnego Lexusa NX lub większego Lexusa RX, tymczasem za oceanem oferta obejmuje też dwa jeszcze większe modele – GX oraz prekursora ...
Ja właśnie miałem 520i z gazem było rewelacja na tyle ile jeździłem w celach służbowych swoim samochodem i zero problemów tylko szkoda, że pokusiło mnie zamienić na wersję bez gazu też 520i i żałuję tego bardzo.
No rewelacji nie ma bo zazwyczaj jak jeżdżę w godzinach szczytu to jest przedział 7-9 jak mi się uda tak porządnie zejść i nie mieć ciężkiej nogi ( często potrafię mieć ciężką niestety ) a czasami nawet mniej zejdę. Na gazie ogólnie mało pali bardzo mało, do tego teraz chcę dograć nowy sterownik do komputera żeby jeszcze zmniejszyć spalanie bo nowa aktualizacja jest podobno ale ile w tym prawdy to nie wiem jeszcze. Zobaczę jak faktycznie jest z tą aktualizacją
Może nie znam się aż tak dobrze ale zawsze o takim czymś marzyłem więc to polece: [link do oferty na Allegro wygasł] Rover 75 naprawdę moim zdaniem cały ten szrot z niemiec którego na naszych ulicach już pełno typu Audi,Volkswagen i inne chowają się przy wyposarzeniu angielskich roverów. Co jest ciekawe podobno utrzymanie takiego autka nie jest wcale aż takie kosztowne w porównaniu do "niemców".
Rover 75 owszem jest bardzo fajnym autkiem, u mnie na serwisie było kilka sztuk z silnikami 2.0 benzyną i dieslem. Moja opinia na temat tych samochodów jest taka, że warto kupić takie auto bo nie jest drogie w utrzymaniu, spalanie też jest małe więc nic tylko kupić raz a dobrze i jeździć.
Dzięki za odpowiedź:) Mi marzyłby się taki diesel 2.0 naprawdę świetne autko. Jak mógłbyś się wypowiedzieć jak jest z częściami porównując np. astrę f są dużo droższe? Wiem,że to inne klasy samochodów...
Mateo tak jak mówisz są to inne klasy pojazdów, ciężko jest porównać je do siebie. Ale jeżeli chodzi o Rover'a 75-tke 2.0 w dezlu to i tak wydaje mi się tańszy w utrzymaniu niż Astra. U mnie na serwis przyjeżdżają Rover'y i klienci też nie narzekają na cenę jeżeli chodzi o części i chętniej biorą nowe niż używane jakieś to jedno a drugie to czasami też wezmą lepsze zamienniki niż te oryginały, które bardzo często są kijowe jakością wykonania.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.