Auto nie chce odpalić proszę o pomoc

31 Sie 2012, 06:25

Witam mój problem polega na tym ze mam daewoo nexie z 96 r. kupiłem ja dosyc niedawno i wszystko było dobrze przez tydzień rano wstająć auto nie chciało odpalic i juz dzień wczesniej przejechałem 100m do sklepu i też trup , moj wójek (ojczym) który sie na tym zna ,zadeklarował sie ze pomoze mi to zrobic a sam jeździ sobie autem i normalnie go odpala i wciska mi jakies bzdury ;/ moje pytanie jest takie czy mogł coś przestawic by auto porostu nie odpaliło gdy ja próbuje je odpalic??, bo początkowo myslałem ze to brak paliwa bo silnik brzmiał tak jakby juz chciał odpalić ale d..a. Zgóry dziękuje :)
michciu
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 01 2012
Auto: Daewoo Nexia

31 Sie 2012, 07:38

Jasne że mógł coś wykombinować np. wyciągnąć bezpiecznik od pompki paliwa itp.
przemek217
Launch X-431 DIAGUN - tester diagnostyczny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Limanowa
Prawo jazdy: 16 01 2005
Auto: Audi a6 C5
Silnik: 1.8 T 150KM AEB
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

02 Wrz 2012, 18:14

dzieki , juz problem naprawiony :)
Pozdrawiam :))
michciu
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 01 2012
Auto: Daewoo Nexia

02 Wrz 2012, 19:18

I co było uszkodzone?
kamil638
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mercedes w210
Silnik: 2.9 td
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Światowy rekord SKODY Citigo CNG!
    SKODA Citigo CNG pokazała swoją klasę rekordowym osiągnięciem. Gerhard Plattner, mistrz oszczędnej jazdy, przebył SKODĄ na gaz ziemny 2 619 kilometrów przez Europę. Na trasie z Wenecji we Włoszech, do szwedzkiego Sztokholmu, ...