Witam. Chciałbym abyście polecili mi na które auta powinienem zwracać uwagę przy wyborze. Chce kupić auto w okolicach 6 tys zł. Co jest dla mnie ważne: - Ekonomiczne. Mały silnik, małe spalanie. - w miarę bezawaryjne/ łatwo dostępne i tanie części zamienne. To tyle. Auto ma mi posłużyć ok. 1,5 roku. Potem wymiana na coś rozsądniejszego. Czego powinienem szukać? Myślałem o golfie IV, potem astrze i xsarze. Dodali byście coś? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.