@ossy segment D jest dla mnie za duży, nie mam gdzie zaparkować pod blokiem takiej kolubryny
o Mercedesie nawet myślałem ale też przez liftem gniją, a po lifcie mają jakiś problem z silnikiem - chyba coś z łancuchem rozrządu. No z automatów to tylko stary automat wchodzi w grę, żadne DSG CTV, w 10-14 letnim aucie.
Jako że poszukuje auta kompakta do około 15k w automacie, dobrego pod lpg po przeanalizowaniu niezliczonej ilości ogłoszeń i recenzji wychodzi na to że mam do wyboru tylko Opla Astre, Citroena C4 lub Audi/Golfa ( ze słabym silnikiem). Jako że nie ma praktycznie Astry która by mnie by interesowała to proszę ocenę tych ogłoszeń C4 :
1.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]2.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ( tu dzwoniłem ponoć wszystko było ( rozrząd, oleje w silniku, w skrzyni ) robione w samochodzie, ale we własnym warsztacie więc faktur nie będzie. Samochód sprowadzony z Francji dwa lata temu, ponoć był porysowany, więc został cały pomalowany - to mnie niepokoi.
3.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Tego oglądałem :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Generalnie wyciek oleju między skrzynią a silnikiem, wyciek freonu z instalacji klimatyzacji, nie działaja czujniki parkowania i spryskiwacze reflektorów. Przód malowany ( o tym wiedziałem) i tylne drzwi ( o tym nie raczył powiedzieć).