Masz na myśli motorynkę? Jeśli tak to stoi w garażu. Jednak jakieś 2 lata temu już się na nią nie mieściłem to teraz tym bardziej. Odpada.
Jogi4x4 napisał(a):E36 w lekkiej budzie np. Compact i do tego motor R6 powiedzmy M52B28 lub S50B30 + oczywiście odpowiedni zawias i hamulce.
Compact odpada, całkowicie mi się te nadwozie nie podoba. E30 oraz E36 odpada, bo nie bardzo mi się podoba. Co innego E46.
ak83 napisał(a):do 30 tyś można poszukać czegoś seryjnego też jakieś audi a8 s8 ,subaru impreza,volvo s 80 2.8 biturbo lub jakieś seryjne e 36 m3
Coś seryjnego z taka mocą? Hmm... nie, odpada. W takich wypadku większość się skapnie, że to coś mocnego. Chcę zaskakiwać. Ma wyglądać jak autko które ma ok 90-150koni. A tak w rzeczywistości ma mieć więcej. Ma zaskakiwać osiągami nie wyglądem. A przy okazji ma mi się podobać.
Barol napisał(a):BMW E36 choćby z najsłabszym 1.6.
E36 zamieniłbym na E46 Sedan . Bardziej mi odpowiada. Wiem, że buda jest cięższa, jednak coś ma w sobie. Myślę, że do 15tyś dorwałbym jakaś zadbaną budę z odpowiednim wyposażeniem a silnik byle jaki lub bez. Jednak jak wygląda reszta kosztów? Kompletny silnik to ok 13tyś. Dalej to wymiana hamulców, zawieszenia.
A nawet bardziej pasuje mi E39, wyższy komfort, większy. Tylko już tak mi się nie podoba.
ak83 napisał(a): honda civic 5g
ak83 napisał(a): opel tigra
ak83 napisał(a): bmw e30
Civic i Tigra są za małe, a Tigry w sedanie lub liftbacku nie widziałem. Ale skoro proponujesz to pewnie jest. Możesz pokazać jakąś fotkę? Kolejna sprawa. Takie auta do tras się nie nadają, sa za małe, brak w nich komfortu. Do E30 komentarz jest trochę wyżej.