REKLAMA
Witam wszystkich ... żeby nie owijać w bawełne napisze od razu o co chodzi:
Chce kupić auto w miare szybko (nie znaczy ze nieprzemyślane i w duzym pośpiechu) za cene troszke rozbierzną bo pewnie okolo 7-10tys jak dobrze pójdzie to do 15 ale raczej bym oscylował między przedzialem 7-10tyś. Bedzie to auto do jazdy codziennej , po mieście , rzadko na dłuższą trase chociaż nie wykluczam . Autem zamierzam jezdzic mysle ze od pól roku do roku pozniej chce zmienić na cos o wiele lepszego z racji finansowej . Co nie oznacza że chce kupić auto w które bede chciał ładować kase na naprawy bo to nie o to chodzi . Chce zeby w miare było bez awaryjne.
O czym myśle mniej wiecej.
Duzo myslalem o Bmw 3 e36 .. moze być 3 jak i 5 drzwiowa obojętnie z silnikiem najlepiej 2.0 lub 2.5 w benzynie i najlepiej od razu z LPG
Takze myslaelm o e39 ale za te pieniadze to raczej chyba niezbyt dobry pomysł ponieważ uwazam ze auto moze byc zbyt zdezelowane ...
Myslalem tez o audi a4 roczniki 96-97 , nie ukrywam ze chce zeby auto nie było jakies strasznie słabe dlatego nie wypisuje tutaj cors i innych tego typu żuków , zreszta full małego auta nie chce ponieważ nie naleze do krępych ludzi i jest mi bardzo niewygodnie w małym aucie więc jednak coś wiekszego przynajmniej w środku..
Co do spalania to mniej wiecej chyba tyle samo pala auta z silnikami w okolicach 2l wiec nie bede pisal ze chce zeby palił malo czy duzo ponieważ jest to także rzecz względna i można pozniej to wziąć pod uwagę
zapomnialem dodać że bedzie to mój pierwszy własny samochód .. do tej pory jezdziłem różnymi autami np alfą 156 2.0 twin spark (moc nawet wystarczająca) i bardzo czesto hondą legend z 00r. 3.5l
jestem otwarty na wszelkie sugestie i oscyluje raczej za markami niemieckimi i japonskimi... francuskie marki nie wchodzą w ogole w gre,
z góry dziekuje za pomoc