REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No i odkryłem jedna ważna cechę auta którego szukam -nie chce na nie czekać ponad pół roku.
Podjadę w wolnej chwili do volvo bo na zdjęciach bardzo mi się podoba no i do audi muszę skoczyć zobaczyć czy też jest taki ciasny w drugim rzędzie jak 508 - no nie spodziewalem się że auto tej klasy może dawać odczucie takiej ciasnoty.
Tu chyba bardziej chodzi o to że jak ma większy rozstaw osi mamy więcej miejsca na nogi w drugim rzędzie i z tego co wiem to się akurat sprawdza.Kao napisał(a):To nie jest tak, to że coś jest dłuższe czy szersze na kołach wcale nie jest oczywiste że jest bardziej przestronne w środku
No tak ale podobnie będzie w S60kapitan7 napisał(a):Podobała mi się za to jakość materiałów w tym co mieli -chyba XC60 - wiem to nie to auto.
Możesz jeszcze zerknąć w stronę Mazdy 6 bo to w sumie ciekawa alternatywa dla rozpatrywanych tu samochodów.kapitan7 napisał(a):Czy ktoś ma jeszcze może jakąś inna propozycję?
W takim razie mam rozumieć że obietnice sprzedawcy że mają na produkcji auta które dostaną w lutym i może uda się coś "przesunąć" lub "podmienić" należy włożyć między bajki.....