REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bbr86 napisał(a):jasne i to jest Twoje podejście - ale pamiętaj, że są ludzie dla których samochód to coś więcej niż przyrząd do przemieszczania się i do takich również należę jaco do tej elektryki to nie wymyślili tego Niemcy ale wystarczy spojrzeć na opinie posiadaczy - nie tylko Polskich np. www.carsurvey.org oraz raporty DEKRY i TUV które nie kłamią
koczas napisał(a):Biedne można różnie pojmować. Nie mówie, że wszyscy tam chodzą na boso bo nie mają kasy ale tak jak jest na południu Włoch, to nawet lepiej w Polsce jest chyba a co do Francji to nie ogladasy wiadomosci? Strajki, palenie samochodów, rolnicy w Paryżu blokujący ulice?? To chyba Francja jednak tak przez ciebie wychwalana. Poza tym nic dziwnego, że kupują tam swoje wozy, ja tam byłem, mam rodzine we Francji i wiem, że nie jest wcale tak różowo, a na pewno gorzej niż Niemczech czy Anglii. A określanie Włochów bogatymi to też spore nadużycie, tak tam dobrze, że chcą obalić rząd Berlusconiego a tam rządy zmieniają się bardzo często. Częsta zmiana rządów to chyba nie jest cecha stabilnego bogatego kraju według mnie.