Ok, a więc mały edit.
Stwierdziłem że jeżeli faktycznie znajdziemy auto o niebo lepsze niż do 10 k to faktycznie bardziej opłaca się dołożyć te 2k, czyli aktualnie szukamy auta do 10 k +/- 2k.
Co do auta to : chciałbym aby było komfortowe a zarazem dla rodziny 2+1
Mogę dodatkowo powiedzieć że szukamy auta w odległości 150-200 km od 26-670.
Tak jak pisałem na zakup mam jeszcze w sumie ok 2 miech, ale chciałbym wszystko załatwić w miarę szybko
![Uśmiechnięty :)]()
Oczywiście jestem wytrwały i czekam na wasze propozycje :p
Ogółem myślałem o accordzie, zadbanej w full wersji avensis I ( chociaż jest po prostu brzydka ), peugeot odpada ponieważ nasłuchałem się opinii że trzeba kupić w idealnym stanie aby nie stała się skarbonką, może mondeo mk3 ( chociaż czytam tutaj po forum i cały czas ktoś pisze że jest zawsze coś na rzeczy do poprawki/naprawy ). A co możecie powiedzieć o seatach ? Jest jeszcze jakaś marka która wychodzi tanio w użytku ( części itd. ), nie psuje się za często, a zarazem jest przez was polecana ? Oczywiście mówimy o 10k max 12k
Super by było ( jak by ktoś rzucił jakąś ciekawą propozycję ) gdyby samochód był by kupiony w Polskim salonie, ponieważ klepnięte 200k przebiegu po cofnięciu go o drugie tyle robi swoje.
Zapomniałem dodać : w planach jest LPG, więc jak by była już założona to super :p