Moje priorytety znacznie się zmieniły więc i temat nowy.
Potrzebuję auta tak do 8000-9000 pln.Samochód używany będzie do pracy (glazurnictwo - czyli przewożenie narzędzi) jak i auto rodzinne (na razie 2+1 a być może niedługo 2+2).Oczekuję w miarę małego spalania i możliwie małej awaryjności.Nie mam pojęcia czy diesel czy benzyna + lpg.Jeżeli to drugie to chciałbym aby silnik dobrze znosił ten rodzaj zasilania.Nie umiem dokładnie określić ile miesięcznie będę pokonywał kilometrów.Zależy to od klientów.Jeżeli o czymś zapomniałem to dopiszę później.
Moje typy to BMW E36 kombi oraz mój faworyt Audi 80 B4 tez w kombi.
Czy jest sens pakować się w to Audi mając na wydanie około 9000 pln?
Polecę Ci Citroena Xsarę Kombi z przynajmniej 1.6 16v. Duży bagażnik, miejsca też sporo.
Za tą kwotę kupisz rocznik =>2000. Te silnik dobrze znoszą gaz.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Czy samochody hybrydowe boją się mrozu? Brytyjska Toyota przez 24 godziny mroziła crossovera Toyota C-HR Hybrid w temperaturze -20 stopni, systematycznie polewając go wodą. W efekcie samochód pokrył się grubą warstwą lodu. Mimo to hybrydowy crossover bez ...
Popatrzę za Xsarą.Zupełnie o niej zapomniałem.Fabia mnie nie przekonuję ...Polo w kombi...faktycznie nie wygląda.
Cały czas mam w głowie 80-tkę...Tylko,że to już dość stare auto...
Mi też Polo kombi za bardzo się nie podoba ale trzeba czymś jeździć o dziwo jest dość pakowne Na pewno wejdzie więcej niż do 80 a polo to auto miejskie tylko to że jest dość wąskie
I jest mało bezpieczne
nie wiem czy tycz się to polo ale np VW Passat b5 również w testach zderzeniowych ma 3 gwiazdki
Jeszcze jedna propozycja [link do oferty na Allegro wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.