Fakt c5 ma wiele ciekawych powiedzmy bajerów ale czy ta cala elektryka nie zwroci się przeciwko mnie . No i abym nie jezdzil nim sobie tylko do serwisu i z powrotem.(na uwadze mam też mondka mk III ) kiedyś moim klopotem przy zakupie samochodu było jaki kolor ma mieć "maluch" . Teraz marzy mi się autko wygodne komfortowe pakowne bezawaryjne ekonomiczne no i akceptowane przez żonę.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
MINI by PUMA - Dynamiczny styl jazdy i sportowa moda Producent samochodów, firma MINI, oraz lifestylowa marka odzieżowa PUMA podpisały umowę partnerską zacieśniającą ich kilkuletnią współpracę. Umowa ta stanowi połączenie sił dwóch innowacyjnych marek-ikon, ...
W razie ewentualnej awarii naprawa zawieszenia w Citroenie jest tańsza niż w autach z konwencjonalnym zawieszeniem.
A poza tym to dopracowana konstrukcja a komfort daje nieporównywalny z niczym innym w tej klasie.
Nawet Mercedes podobnej wielkości nie zapewni Ci takiego komfortu.
C5 dobrze wypada w statystykach niezawodności więc nie jest to model podwyższonego ryzyka.
haker napisał(a):Zapraszam na mojego bloga do przeczytania artykulu na temat LPG jak i innych ciekawych artykulow http://esamochody.blogspot.com
No i skorzystałem z zaproszenia , przeczytałem ..........po łebkach .....i jestem głubszy niż byłem Mam do Ciebie pytanie : po jaką cholere srasz po całym forum tym zaproszeniem ? Wystarczy w jednym miejscu - jak ktoś będzie zainteresowany , to przeczyta .
Niech jaki Admin tu posprząta .
Witam dziękuję wszystkim za pomoc auto kupione--------Renault Laguna I 1999 12 1.6 16v RTE Komfort super jak na 1.6 niezle sie zbiera. Polecam wszystkim
pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.