Auto ściąga, co to za część?

17 Mar 2020, 08:19

Witam miałam wymieniane całe zawieszenie przednie w 407, odebrany samochód prowadził się bardzo dobrze dwa dni po czym coś hukneło, podejrzewam że coś wypadło z auta ( znalazłam coś takiego na drodze, myślę że to mogło być to) i auto zaczęło ściągać na prawą stronę. Co to może być. Czy ta część znaleziono jest od mojego auta czy to tylko przypadek. Czy ktoś wie co to za część?

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Epek
Nowicjusz

• 17 Mar 2020, 10:18

Wygląda mi to na jakiś odbój wahacza ale nie jest to guma która mogła być ostatnio wymieniana ponieważ wygląda już na dosyć starą. Nawet jak by ona była z twojego auta to nie powinna mieć wpływu na mocne ściaganie.

Jak nie wjechałaś w żadną dziurę i coś huknęło i po tym zaczęło ściągać powinnaś podjechać w miarę szybko do warsztatu w celu sprawdzenia przedniego zawieszenia.
    Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

17 Mar 2020, 11:23

Dziękuję właśnie tak zrobie :D
    Epek
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Podłącz smartfona w swoim samochodzie - Opel ADAM
      ADAM to pierwszy samochód z całkowicie nowym system informacyjno-rozrywkowym firmy Opel, który nie tylko obsługuje smartfony, ale również zwiększa ich możliwości, a tym samym zapewnia jeszcze więcej w ...