A co tu wyjaśniać? Odpicowana perełka z niezłym silnikiem, nie najgorszym wyposażeniem, z "dobrego" rocznika, magiczny przebieg poniżej 200k za śmieszną cenę
Chłopie, wejdź na magiczne mobile.de, wklep dane takiego auta i sprawdź ile trzeba zapłacić za coś co wygląda w miarę normalnie i nie jest uszkodzone mechanicznie Później cenę w ojro pomnóż przez aktualny kurs, dodaj akcyzę, tłumaczenia i inne pierdoły, koszty transportu i marżę handlarza. Wtedy napisz ile powinien kosztować taki focus w komisie.
Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną? Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
Sprinter 319 CDI z podwójną kabiną i skrzynią 7G-Tronic Sprinter 319 CDI z podwójną kabiną, wyposażony w 4-cylindrowy, 3-litrowy silnik Diesla o mocy 140 kW (190 KM) i 7-biegową automatyczną skrzynię 7G-Tronic. Rozstaw osi samochodu to 4325 mm, masa własna – 2736 ...
rafalrav napisał(a):Idąc tym tokiem myślenia nie kupie żadnego auta... Na naszych portalach aukcyjnych nie ma ani jednego focusa w cenie ze strony którą mi podałeś.
Dlatego trzeba szukać aut z polskiego salonu i najlepiej od pierwszego właściciela. Wiadomo, że takich aut nie ma wiele, a z lepszym silnikiem i wyposażeniem jest ich jeszcze mniej, więc szukanie konkretnego modelu może być frustrujące. Radziłbym rozszerzyć gamę poszukiwanych modeli.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Hmm. Oglądam Focusy i astry. Teoretycznie mógłbym popatrzeć na te Mazdy ale to takie auto dla młodych gniewnych. Oglądałem tez Hondy civic. Ale ponoć mają duże problemy ze skrzyniami biegów. I ogólnie nie są zbyt urodziwe. Jeśli nic nie znajde to w najgorszym wypadku kupie sobie audi a3. Oczywiście pierwszy model. Z moim portfelem o dwójce mogę zapomnieć.
Edit: Coś tam pogrzebałem. Różne przedziały cenowe. Co sądzicie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Macie jeszcze jakieś pomysły?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.