Witam,
czy ktoś został już oszukany przez Pana Pawłowskiego z Serbów albo ze Wschowej bo podaje dwa adresy.Też przyjmuje zaliczki na samochody a jakoś samochodu nie widać ?
NOTO jestem trzecia osoba a moze i kolejna ktora pan sciemka pawłowski wyj... wpląciłem zaliczke a auta niema co najleprze kontakt urwany!!!!! moj numer 668376445 . Akcja Sciemka nastapiła 28 08 2007
Widzę, że jest więcej osób, które w/w pan wyrolował. Niestety mnie również namówił na wpłatę zaliczki. A potem cisza w eterze. Prawdopodobnie dużo osób milczy na ten temat ze wstydu, że dali się nabrać. Też miałem takie uczucie. Im więcej osób to ujawni, tym większa szansa na złapanie go.
Więc my jesteśmy kolejni – naiwni , ale facet naprawdę wydawał się konkretny. Na policje jeszcze nie zgłaszaliśmy. Czekam na decyzje banku dotyczącą zwrotu wpłaconych pieniędzy, ponieważ na szczęście wpisałam, że jest to zaliczka, a zaliczkę można odzyskać, jeśli facet oczywiście będzie miał coś na koncie. Zobaczymy jak to dalej będzie i ile osób jeszcze naciągną.
Mazda MX-5 ze skrzynią automatyczną Po wersji Spring i Summer Edition do polskiej gamy Mazdy MX-5 dołącza model ze skrzynią automatyczną. Mazda MX-5 z dwulitrowym silnikiem MZR jest teraz dostępna również z sześciobiegową skrzynią automatyczną. Posiada ...
EURO NCAP: Pięć gwiazdek dla nowego Audi A3 Zdobywając pięć gwiazdek, Audi A3 osiągnęło najlepsze wyniki w teście zderzeniowym przeprowadzonym przez Euro NCAP. We wszystkich kategoriach łącznie, model zdobył 88 na 100 możliwych punktów. Organizacja ds. oceny ...
Dowiedziałem się w Policji, że Prokuratura w Lesznie prowadzi przeciwko temu oszustowi śledztwo. Być może im więcej będą o nim wiedzieli, tym szybciej go złapią. Anonimowość nie popłaca.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.