AUTO SŁAW SP.C Pawłowski Mariusz

23 Sie 2007, 14:08

Witam,
czy ktoś został już oszukany przez Pana Pawłowskiego z Serbów albo ze Wschowej bo podaje dwa adresy.Też przyjmuje zaliczki na samochody a jakoś samochodu nie widać ?
iro
Nowicjusz

24 Sie 2007, 16:46

ja zostałem oszukany przez pawłowskiego działa jako AUTO SŁAW SP.C
MÓJ NR.TEL.606533345 POCZEKAMY JAK GO ZŁAPIĄ ZGŁOSIŁEM NA POLICJE
piotro
Nowicjusz

02 Wrz 2007, 14:10

NOTO jestem trzecia osoba a moze i kolejna ktora pan sciemka pawłowski wyj... wpląciłem zaliczke a auta niema co najleprze kontakt urwany!!!!! moj numer 668376445 . Akcja Sciemka nastapiła 28 08 2007
Nikodeminq
Nowicjusz

03 Wrz 2007, 22:00

Widzę, że jest więcej osób, które w/w pan wyrolował. Niestety mnie również namówił na wpłatę zaliczki. A potem cisza w eterze. Prawdopodobnie dużo osób milczy na ten temat ze wstydu, że dali się nabrać. Też miałem takie uczucie. Im więcej osób to ujawni, tym większa szansa na złapanie go.
wopgdy
Nowicjusz

04 Wrz 2007, 12:49

My również zostaliśmy oszukani
Ostatnio edytowany przez bador74, 08 Lut 2008, 11:08, edytowano w sumie 1 raz
bador74
Nowicjusz

11 Wrz 2007, 17:57

Więc my jesteśmy kolejni – naiwni :( , ale facet naprawdę wydawał się konkretny. Na policje jeszcze nie zgłaszaliśmy. Czekam na decyzje banku dotyczącą zwrotu wpłaconych pieniędzy, ponieważ na szczęście wpisałam, że jest to zaliczka, a zaliczkę można odzyskać, jeśli facet oczywiście będzie miał coś na koncie. Zobaczymy jak to dalej będzie i ile osób jeszcze naciągną. :?: :?: :?:
Justyna24
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Obowiązkowe systemy ratujące życie w nowych samochodach
    Komisja Europejska opowiedziała się za wprowadzeniem obowiązku wyposażenia wszystkich nowych modeli samochodów w systemy bezpieczeństwa ratujące życie. Takie wyposażenie ma być obowiązkowe w każdym nowym samochodzie ...
    Przez internet porównasz wszystkie oferty OC
    Internet jest narzędziem powszechnie wykorzystywanym w praktycznie każdej gałęzi gospodarki. Nie inaczej jest oczywiście w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, jak np. obowiązkowe dla kierowców ubezpieczenie od odpowiedzialności ...

16 Wrz 2007, 20:33

Napiszcie coś więcej, gdzie było ogłoszenie, ile miało być taniej. Przyda się dla innych.
czarnaewa
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Orneta

25 Wrz 2007, 19:53

Dowiedziałem się w Policji, że Prokuratura w Lesznie prowadzi przeciwko temu oszustowi śledztwo. Być może im więcej będą o nim wiedzieli, tym szybciej go złapią. Anonimowość nie popłaca.
wopgdy
Nowicjusz