ŁUKASZ KUZAK KAMIEŃ POMORSKI - OSTRZEŻENIE

23 Lip 2007, 00:12

Witam!

Podobnie, jak w firmie AUTO M, z którą też mieliśmy kontakt, zaufaliśmy niejakiemu Łukaszowi Kuzak. Podpisaliśmy unowę wpłaciliśmy pieniądze i nic. Być może się mylę, może Pan podupadł na zdrowiu i nie może odebrać telefonu, ale jeśli nie... . Ów Pan wozi się z naszą kasą już tydzień a samochodu ni widu ni słychu.
Poniżej podaję linki do jego ofert. Jeśli prócz nas jest jeszcze ktoś kto miał kontakt z tym człowiekiem proszę o jakieś info.
Pozdrawiam
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ADA7
Nowicjusz

23 Lip 2007, 13:21

Wiem że jest na pewno parę osób, które wpłaciły temu facetowi pieniądze. Być może dla każdego nazywa się inaczej. Nam przedstawił się jako Leszek Kuzak z Kamienia Pomorskiego. Numer konta bankowego w Lesznie. Niestety nie można już zobaczyć w/w ogłoszeń na otomoto gdyż są zablokowane ale chodzi o osoby które wpłaciły zaliczki na Toyotę Corollę rok 2004 za 23800, Vw Passat Czarny rok 2000 za 17000 oraz Toyota Yaris srebrna (już nie pamiętam jej danych i ceny bo się nie interesowałam). Na każdym z tych trzech ogłoszeń było podane do kontaktu woj. Zachodniopomorskie i nr tel 0662 736 796. Jeśli ktoś został przez tego gościa oszukany niech się odezwie!!!!

Pozdrawiam
ADA7
Nowicjusz

23 Lip 2007, 13:28

Miał na imię Łukasz, Łukasz Kuzak. Przepraszam powyżej napisałm Leszek. Pomyłka
ADA7
Nowicjusz

30 Sie 2007, 18:26

ADA7 napisał(a):Miał na imię Łukasz, Łukasz Kuzak. Przepraszam powyżej napisałm Leszek. Pomyłka

Witam widzę że nie tylko ja się dałem nabrać proszę o kontakt wszystkich poszkodowanych mój tel.661534503 lub e-mail [email widoczny po zalogowaniu]
Marcin432
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję
    Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...