Ja niedlugo bede kupowal drugie auto obok mojego tygrysa z podpisu
. No i tez mysle nad SLK, TT i Z3, ew. celice. SLK fajnie wyglada jak jest dobrze zrobione - w seria na jakichs slabych alu w srebrze srednio - ja bardziej widze czarna odmiane na duzych alu i niskoprofilowych oponach (cos jak mam w swoim obecnym) + moze gwint, to wtedy ten samochod wyglada bajecznie
. Audi TT jest fajne, ale tez bez dobrej feli slabo... BMW Z3 spoko, tylko jest problem, ze ten dach z tej szmatki slabo wyglada... najwieksza jego zaleta, to agresywny przod... nad tylem trzeba popracowac, co do dachu ew. dokupic twardy - dobrze zrobione z3 tez bedzie robilo wrazenie. Celica fajna i ceny sa bardzo dobre obecnie. Wszystkie te auta sa dosyc solidne, efektowne i nie maja problemow z moca - nie mowie, ze sa specjalnie szybkie, ale optymalne. KAZDE jest sportowe
tak samo z3 m, jak slk AMG/brabus, tt quattro, celica przy najwyzszej opcji tez nie jezdzi wolno przy tej masie. Ogolnie, to ja sam mam identyczny dylemat i trudno jest podjac decyzje, mam wrazenie ze bardziej oczekujesz od auta prezencji i sportowego looku, niz osiagow
mysle, ze kazdy spelni swoja role z odpowiednimi poprawkami do serii
Jasiek90 - w leb sie puknij, ma do wyboru slk, tt, a ty mu clio pokazujesz...
ta wyglada dobrze:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
...