Auto tanie w utrzymaniu

07 Sty 2010, 10:32

jacekot napisał(a):latem wymienialiśmy filtry kubełkowe

Chyba kabinowe? ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

07 Sty 2010, 10:35

Kubuch napisał(a):
jacekot napisał(a):latem wymienialiśmy filtry kubełkowe

Chyba kabinowe? ;)

si kabinowe :oops:
jacekot
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

07 Sty 2010, 12:06

barol91 napisał(a):Na poczatek przydalo by sie takie auto ktore jak sie rozbije to nie bedzie szkoda

i to powiedzial uzytkownik malucha, ktory moze zginac na 1 smietniku betonowym....

ci co polecaja te pudeleczka typu seicento czy inne cieniasy gdzie silnik masz prawie miedyz nogami to ludzie bez wyobrazni, widzialem jak taki samochod sie gnie przy predkosci 60k/h , powazne uszkodzenia ciala niemal wszystkich pasazerow tych pojazdow to standard, tak wiec prosze ludzi dobrej woli aby mieli troche wyobrazni i nie brali na siebie odpowiedzialnosci ze doradzili dzieciakowi smiercionosny samochod
halsky11

07 Sty 2010, 14:02

Tu sie zgadzam w 100%, ostatio moja znajoma miala wypadek maluchem, ktos wjechal w silnik od tylu, i malucha w polowie nie bylo. A ten drugi toyota yaris co uderzyla tylko swiatlo i zderzak miala uszkodzone. Maluch oczywiscie do kasacji
Do tego nawet airbagu to nie ma
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

07 Sty 2010, 14:03

foemka sej wiele lepiej od malucha po wypadku nie będzie wyglądał ;)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

07 Sty 2010, 18:02

To niech se kur** kupi Mercedes z 10airbagami na raty i bedzie zadowolony,dla niektorych ciezko jest zrozumiec ze oni maja kase to smigaja jakimis dobrymi a niektorzy moze nie maja za duzo funduszy i smigaja maluchem tak jak ja
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Instalacje gazowe V generacji
    Te instalacje LPG pozwalają na wtrysk gazu w fazie ciekłej do kolektora dolotowego (konieczność nawiercenia kolektora i montażu w nim wtryskiwaczy gazowych), bądź bezpośrednio do komór spalania za pośrednictwem wtryskiwaczy ...

08 Sty 2010, 01:02

barol91 napisał(a):To niech se kur** kupi Mercedes z 10airbagami na raty i bedzie zadowolony,dla niektorych ciezko jest zrozumiec ze oni maja kase to smigaja jakimis dobrymi a niektorzy moze nie maja za duzo funduszy i smigaja maluchem tak jak ja

a ja jak mnie nie stac to jezdze rowerem a nie ryzukuje zycie zeby poszpanowac ze mam auto, bo jadac maluchem to koles ktory sie zagapi i za wolno uzyje spowalniaczy w mz/etz moze byc przyczyna twojej smierci lub kalectwa, minister zdrowia ostrzega :lol:
halsky11

08 Sty 2010, 15:37

Czasami wole mojego malucha niż śmigać komunikacją miejską
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Sty 2010, 22:11

Równie dobrze ktoś się może zagapić i we mnie wjechać jak będę przechodził przez przejście dla pieszych albo jechał rowerem po chodniku czy poboczu.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin