dzida napisał(a):ale w tym problem, że ja się właśnie nie ekscytuję tylko Janusze jak Ty naśmiewając się z innych marek, bo nie "prestiżowy" znaczek i zaraz pytając o spalanie. Wysupłają ostatni grosz z konta aby kupić nie myśląc za co później naprawią. To, że auto ma 10-15 lat nie znaczy, że będziemy pakować byle co z części zamiennych jak Ty chcesz.
Jak padnie Ci czujnik ABS-u to nie będziesz jeździć przez 2 tygodnie, bo nie będzie na paliwo? Wiesz ilu mam znajomych, co czekają do "pierwszego" aby zalać swoje Audi i BMW? Przecież nie będą jeździć jakimś Fiatem czy Hyundaiem...
Zadałem tylko raz pytanie 'ile Ci wychodzi na tydzień' , dla wielu może być ono śmieszne,czy tez insynuować ,że nie mam hajsu na paliwo - ok(haha) . Ale jednego w tym nie rozumiem jak można biadolić od wczoraj do dzisiaj o tym ,to jest pierwsza sprawa
Druga sprawa to ,że Twoi znajomi przepraszam ,że to teraz napiszę to "biedaki" to nie znaczy ,że ja też nim jestem
,bo nie masz wglądu do mojego konta
A trzecia ostatnia to nie naśmiewam się z innych marek ,śmieję się z ludzi ,których nie stać na audi czy bmw i muszą hejtować po jednym pytaniu o koszty no ,bo przecież w naszym kraju jest taka zasada ' jak ja nie mogę sobie pozwolić - to Ty też '
I właśnie tymi 3 argumentami zakończę tą bezsensowną rozmowę z Tobą