Cześć, dzięki za odpowiedzi, ocenie każde auto tak jak prosiłeś:
1.
[link do Otomoto wygasł]Jak dla mnie fajne autko, ale nie kryję tego, że kolor mi się nie podoba, oraz ten tył w jajku. Jak już to wolałbym c6
2.
[link do Otomoto wygasł]Sam chwilowo myślałem nad mercedesem w coupe, CL 600. Jednak potrzebuję sedana.
3.
[link do Otomoto wygasł]A8 jest bardzo wygodnym autem, ale do garażu mi się nie zmieści, więc szkoda ale odpada.
4.
[link do Otomoto wygasł]Fajne autko, ale podobnie jak w przypadku a8 nie wejdzie do garażu, pozatym te jasne drewno w środku jest paskudne.
5.
[link do Otomoto wygasł]Ciekawa propozycja, nie myślałem nad tym 300c, ale ciekawe co z garażem.
6.
[link do Otomoto wygasł] Mazda, ciekawą opcję mi przedstawiłeś ale boje się troszkę o to że szybko zardzewieje, na razie wstrzymuje się od głosu.
7.
[link do Otomoto wygasł]Za dużo drewna w środku, i podobnie jak konkurenci nie wejdzie do garażu.
8.
[link do Otomoto wygasł]znowu, nie wejdzie do garażu, chociaż motor w12 musi wymiatać
9.
[link do Otomoto wygasł]s60 też oglądałem, ale w spokojniejszej wersji 2.4 diesel 160km. to może być ok chociaż cena spora jak za taki rok.
10.
[link do Otomoto wygasł] Jaguar nie jest dla mnie, wygląda na dziadkowy pojazd, mimo 400km