Auto w dieslu do 20tys zl

04 Lip 2007, 22:50

Witam, mam wielki problem i proszę was o pomoc. Posiadam 20tys. zł. I chce kupić auto oczywiście w diesel, i nie wiem co wybrać, zastanawiałem się nad Renault Laguna II r 2002 poj. 2,2d albo 1,9d. /// Ford Focus 1.8d /// Peugeot 406 r 2002 poj 2.0HDI /// Opel Vectra B oczywiście 1.7d isuzu. (tylko ta blacha oplowska wiec nie wiem). Proszę o pomoc w wybraniu najlepszego auta, jeśli znacie jakieś inne bardzo dobre auto w dieslu których nie wymieniłem to proszę o napisanie. Z góry dziękuję za pomoc:)
s_stanley
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

06 Lip 2007, 09:28

Ja Ci osobiście polecam Lagune II. Ja mam silnik 2.0 i wcale dużo nie pali:):):)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...
    Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover
    Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...