REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no i invi dostał kopniaki (w sumie nie bez powodu) nie ma co biadolic co lepsze co gorsze kolega pytal o nowe to mowimy o nowych w tej cenie a nie czy 13-letnie volvo bedzie lepsze czy nie. Jezeli potrzebne mu auto ktore ma sie przemieszczac z punktu A do punktu B w wiekszosci po miescie i nie zastanawiac sie czy dojedzie to wybiera bardzo dobrą drogę.voidcall napisał(a):Proszę nie zachowywać się jak hipokryta. Prosiłeś o przykłady aut do 50k z fabrycznym LPG, to je podał. A teraz chcesz się wykpić tym że nie są super jakości?
jeżeli komuś nie zależy na komforcie i nie przywiązuje wagi do jakości wykonania no to czemu nie. Oczywiście ja podzielam Twoje zdanie jeżeli chodzi o komfort i wykonanie sam jak widać przy profilu jeżdżę 12-letnia BMW i gdzieś mam to że mam droższy serwis niż ktoś w swoim Clio lub mam droższe naprawy ale tak jak Ty cenie sobie komfort jazdy dlatego też uważam że pod tym względem nasze auto są dużo lepsze niż noweczka z salonu z niskiej półki.Invi napisał(a):które nie są ani komfortowe, ani dobrze wykonane, ani specjalnie bezpieczne co biorąc pod uwagę wózek=dziecko powinno być jednak istotne.
0.9 to w sumie dość rozsądny i niezawodny silnik, który jakoś jeździ. Konstrukcja o niebo lepsza od nowego 1.0, który kompletnie nie jedzie (i nie nadaje się do LPG, bo FSI).sebsn122 napisał(a):Jako 2 dacia sandero/logan bagażniki ok cena bardzo dobra i dobre pakiety gw+ serwis na 5 lat 1500 zł. ew ale słabe osiągi i ten silnik 0.9 mnie nei przekonuje.
sebsn122 napisał(a):Pojawił sie nowy konkurent Citroen C-Elysee
sebsn122 napisał(a):Postanowiłem ze instalacje założę w dobrej firmie po gwarancji czyli po 2 latach.
4k w aso za gaz + 1500 za przeglądy z gazem to przesada