Auto w fabrycznym gazie do ok 50 tys (NOWE)

20 Lip 2017, 20:01

dlatego uznałem niech sie cmokną.

Kupuje u innego dilera w innym mieście. Ponoć tak dużo bo instalacja nie jest fabryczna tylko montowana w salonie ale jak usłyszałem kwotę i wziąłem pod uwagę ze to jedyne aso w okolicy drugiego nie liczę bo po opiniach bałbym sie oddać rower. odpuściłem. wole instalacje w warsztacie i jak napisałeś 150 zł za przegląd
sebsn122
Nowicjusz

Zdjęcia: 4
Auto: Fiat tipo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2017

20 Lip 2017, 21:06

Nawet te faabryczne są średniej jakości. przykład z salonu skody. przyjechała fabia z instalacją zamontowaną już do salonu. od początku się kopała, auto gasło, dziwne historie. i panowie przeszkoleni w zakresie lpg w salonie niestety tego landi renzo nie mogli ni hu hu ogarnąć. auto zostało wymienione na bez instalacji i gaz został zamontowany poza salonem w warsztacie, który się od lat zajmuje tym kawałkiem chleba.
Forumowicz
Aktywny

Prawo jazdy: 01 01 1980
Przebieg/rok: 11tys. km
Auto: Opel Vectra
Silnik: 2,2 16V 155KM direct
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2009

20 Lip 2017, 21:18

Forumowicz napisał(a):Nawet te faabryczne są średniej jakości. przykład z salonu skody.
Fiatowskie też nie są za specjalne, większość negatywnych opinii fiatów na autocentrum dotyczy właśnie aut z "fabrycznym" gazem.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Jogger Extreme - terenowa w każdym calu
    W ramach debiutu rynkowego modelu Dacia wprowadzi do sprzedaży limitowaną serię Jogger Extreme o wyraźnie zaakcentowanych cechach auta terenowego. Będzie dostępna w pięciu kolorach nadwozia: Czarna Perła, Szary Comète, ...