Auto w full opcji - 30000 PLN

17 Sie 2021, 17:42

Cześć.

Poszukuje auta w bogatej wersji czyli automat, skóry, czujniki, alufelgi i inne bajery. Fajnie jeśli udało by się dorwać szyberdach albo dach panoramiczny. Ogólnie chce żeby samochód się ładnie prezentował na zewnątrz i wewnątrz.

Samochód będzie używany: 2/3 miasto, 1/3 trasa. Jeśli chodzi o moc to nie musi być rakieta ale nie chce zamulacza.

Jakie modele doradzacie?
Klarkk
Obserwowany

17 Sie 2021, 20:57

BMW E39 530i spelni wszystkie Twoje oczekiwania, pod warunkiem, ze znajdziesz w zdrowej blacharce i nie zajechane od Janusza.
Tom88T
Początkujący

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: 508
Silnik: 2.0
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

18 Sie 2021, 09:41

Innych ograniczeń co do roku produkcji, wielkości i kosztów utrzymania auta nie masz?

Przy takim budżecie możesz szukać starszych limuzyn z segmentu F :) Tam powinieneś mieć większość bajerów na których Ci zależy.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

18 Sie 2021, 12:57

Wymogi nie adekwatne do budżetu. Kupisz wypasiony staroć i za niedługo sprzedaż, bo się okaże, że to droga zabawa.
Gość114260

18 Sie 2021, 14:23

Laguna albo C5. Za 30k można znaleźć dopakowane wersje z skórami, masażami i innymi bajerami. Do tego będą młodsze niż BMW 5 i limuzyny segmentu F i lepiej sprawdzą się w mieście.
comorode
Nowicjusz

18 Sie 2021, 15:29

Dzięki za odpowiedzi.

Limuzyny segmentu F czy BMW 5 wydają mi się trochę za duże. Wolałbym jakiegoś mniejszego sedana, kombi albo hatchbacka lub kabriolet.

Rok produkcji nie ma dla mnie znaczenia.

Przeglądałem ogłoszenia i bardzo spodobał mi się SLK. Jak oceniacie tego? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Oprócz Mercedesa te modele wpadły mi w oko to: BMW E46 330Ci, Alfa Romeo Giulietta, Volkswagen Scirocco, Audi A3, Citroen C4. Któryś z nich jest warty uwagi?

Ewentualnie jaki budżet według was potrzebuje na takie auto w bogatej wersji?
Klarkk
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Centrum Danych ŠKODA AUTO - cyfrowe serce marki
    Zajmujące 700 m2 Centrum Danych ŠKODA AUTO steruje procesami produkcyjnymi i logistycznymi ośmiu fabryk i siedemdziesięciu importerów marki. Przedstawiamy kulisy tego niesamowitego miejsca. Od wciśnięcia przycisku ...