Auto w granicach 12-15 tys.

22 Mar 2017, 22:53

Witam,

Tak jak w temacie. Szukam auta w granicach 12-15 tys. Zdaję sobie sprawę z tego, że codziennie jest multum tego typu pytań, ale na tym forum zadziwia mnie jedno. Często widzę jak w tych cenach poleca się dla przykładu Audi a3 8l i nie byłoby nic dziwnego w tym, że takim autem jeździ chociażby moja dziewczyna i kupiła to auto za 6 tys, jeździ nim od dwóch lat i nic się z autem nie dzieje. Szczerze mówiąc interesuję się Audi a4 b6, myślicie, że znajdzie się coś w tym przedziale rozsądnego ? Inne opcje to Opel Astra H opc, Mazda 3 oraz Focus mk2. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :)
kamilo167
Nowicjusz

Auto: Nie mam

22 Mar 2017, 23:08

Raczej niewielu poleca tu ałdi, szczególnie a3 za taką kasę - nooo chyba, że jacyś napaleńcy myślący, że 1.8T jest zrobiony ze złota.
A a4 b6 sytuacja podobna, 1.8T ma ceny z kosmosu a 2.0/131 nie powala stosunkiem dynamika/spalanie, poza tym chleje olej ;P
Astry opc kosztują ok. 30k, "zwykła h" jak najbardziej ok, focus również. Mazda 3 spoko, ale ciężko jest znaleźć coś ciekawego.

Ode mnie 407, vectra c/signum, laguna mk2 fl 2.0T
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ciekawe pomysły na prezent dla niego od MINI
    MINI Folding Bike Lime to wszechstronny środek transportu stanowiący idealne połączenie stylu, designu i nowoczesności. Dzięki aluminiowej ramie, ośmiu przełożeniom oraz 20-calowym kołom jaskrawozielony składany rower jest ...