Witam. Potrzebuje znaleźć auto z mało awaryjnym silnikiem o tanich częściach (najlepiej dużo zamienników). Auto koniecznie wyposażone w instalacje LPG, zależy mi na średnim spalaniu, które nie pociągnie mnie mocno po kieszeni. Samochód na pewno nie w kombi, hatchback raczej odpada ponieważ nie dość że jestem osobą wysoką (198cm) to chciałbym żeby auto było dosyć komfortowe. Dobrze by było gdyby wehikuł miał jakieś osiągi i wyglądał dosyć młodzieżowo ale nie jest to dużym priorytetem. Cena jaką chce przeznaczyć na auto to ok 5-6tyś, ponieważ na ubezpieczenie nie mam żadnych zniżek a moje wydatki muszą się zamknąć w niecałych 10tyś czyli : auto (5-7tyś) + ubezpieczenie (licze max 2tyś, dlatego auto nie może posiadać silnika większego niż 2-2.5) + koszta rejestracji + przegląd i wymagane naprawy (reszta funduszy)
Jeżeli ktokolwiek widział oferty pasujące do moich niestety wygórowanych wymagań z okolic lubuskiego, mogą być oferty z wielkopolskiego i dolnośląskiego (nie dalej niż 150km od Zielonej Góry) bardzo proszę o pomoc.
Jeden z naszych userów z forum Lanosa sprzedaje swoje wozidło,auto stoi w Wałbrzychu,cena 4000zł,silnik 1.5 8V więc pod lpg bardzo dobry,bardzo dobrze utrzymany,jak jesteś zainteresowany to napisz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Wszystko zależy jak utrzymane jest auto,jesli jest w dobrej kondycji to pojeżdzi jeszcze pare tysięcy km spokojnie. Spalanie będzie na poziomie 11-13l lpg.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Wyprawa do Moab Po raz kolejny mialem zaszczyt organizowac wyprawe do Moab z firma Autotraper z Lodzi . Tym razem byl to memorial Macka Majchrzaka. Na imprezie stawily sie 32 osoby...miedzy innymi kilka "grubych" nazwisk ze swiata polskiego ...
A co myślisz o Hondzie Accord? Myślałem nad Civiciem w sedanie ale nie dość że brzydnie to wydaje mi się że 75 bądź 90 koni przy większej budzie niż hatchback będzie mało dynamiczne. Ta 520 bardzo ładna ale niestety boje się dużych kosztów eksploatacji.
Kasind napisał(a):A ta e34? Czy ktoś wie jak miałaby się sprawa z utrzymaniem takiego auta? Jak znosi gaz, czy kupienie auta za 6tyś i włożenie w niego koło 2 ma sens?
Części tanie żeby nie napisać bardzo tanie, używek i zamienników pełno. Silnik bardzo dobrze znosi gaz. Jeżeli znajdziesz e34 w przyzwoitym stanie to pojeździsz długoooo. E34 z linku powyżej wygląda nawet dobrze, tlyko ta kierownica szpeci...;p
Czytałem że dobrze zainstalowana sekwencja w Accordzie nie stwarza problemów. Rozsądne by bylo szukanie takiego w zakresie 6-7tys? Mowie tu głównie o Vgen.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.