REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mery napisał(a):Z góry odpadają alfy romeo, golfy, polo, lupo, civic (alfy z rodzinnego doświadczenia są marne, a pozostałe mi się nie podobają)
Mery napisał(a):A to coupe z tego rocznika w tak niskiej cenie nie jest przypadkiem jakieś felerne? Ten samochód wyjątkowo mi się podoba.
Mery napisał(a):Czerwony bardzo ładny, ale nie ma informacji o przebiegu (napisali, że oryginalny i udokumentowany, ale nie napisali, jaki)
Mery napisał(a):eśli ja nawet nie wiedziałam, że takie auto istnieje, to przypadkiem nie będzie problemu z dostępnością i ceną części? I dlaczego to auto jest takie niedrogie, chociaż rocznik dużo młodszy niż myślałam, że mogę sobie pozwolić?
szybki napisał(a):Może zainteresuj się toyota celica 6 później dozbierasz sobie kaski i kupisz 7kę która uważam swoim wyglądem jest 15lat młodsza niż rocznik w dowdzie.
Mery napisał(a):Toyota bardzo ładna, ale nie kupię starszego (choć lepszego) auta niż mam. Wiem, co się dzieje już w moim z zawieszeniem. Nie stać mnie na to
szybki napisał(a):Jestem pewny że jeżeli kupisz taką celinę 6 w idealnym stanie co możesz potwierdzić u mechanika