Mam zamiar kupić auto sprowadzone z belgi od osoby prywatnej (robię to pierwszy raz) i mam tutaj do Was ogromną prośbę jakie dokładnie dokumenty muszę od niego dostać abym później podczas rejestracji nie miał kłopotów ( auto które mam zamiar kupić jest do opłat! czyli urząd celny itp.)
Mario88 napisał(a):mam tutaj do Was ogromną prośbę jakie dokładnie dokumenty muszę od niego dostać abym później podczas rejestracji nie miał kłopotów (
1/ Umowa k-s lub f-ra
2/ DR z Belgii/jest w kolorze pomarańczowym /Trudno mi okreslić kolor.. 3/ Samochody z Belgii często maja tez dod.wyciąg świadectwa homologacji...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Lipcowe burze – uwaga na gwałtowne opady! Podczas burzy wielu kierowców najbardziej obawia się piorunów, ale skutkiem nawałnicy jest również zwiększone ryzyko poślizgu. Niebezpieczny jest zwłaszcza początek opadów, gdy woda łączy się z ...
Test Volvo V90 2018r. D4 190KM Inscription Udostępniono mi, w celu przetestowania, Volvo V90 z 2018 r. Samochód ten był w bogatej wersji wyposażenia Inscription oraz posiadał kilka istotnych dodatków. Atutem był dwulitrowy, czterocylindrowy silnik diesla, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.