Mam zamiar kupić auto sprowadzone z belgi od osoby prywatnej (robię to pierwszy raz) i mam tutaj do Was ogromną prośbę jakie dokładnie dokumenty muszę od niego dostać abym później podczas rejestracji nie miał kłopotów ( auto które mam zamiar kupić jest do opłat! czyli urząd celny itp.)
Mario88 napisał(a):mam tutaj do Was ogromną prośbę jakie dokładnie dokumenty muszę od niego dostać abym później podczas rejestracji nie miał kłopotów (
1/ Umowa k-s lub f-ra
2/ DR z Belgii/jest w kolorze pomarańczowym /Trudno mi okreslić kolor.. 3/ Samochody z Belgii często maja tez dod.wyciąg świadectwa homologacji...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Reflektory z diodami LED (2007) W 2007 roku epokę reflektorów z emitującymi białe światło diodami LED zapoczątkował Lexus. Jako pierwszy producent zamontował je w światłach mijania auta produkowanego na szeroką skalę, a dokładnie w swoim flagowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.