Chce kupić Hondę Accord i znalazłem dwie zajebiste oferty w Wągrowcu, u dwóch rożnych handlarzy / komisów. Oba auta sa sprowadzone z Danii :
- pytanie zatem mam takie, czy auta z Danii to dobra opcja? - czy należy się takich aut bardziej obawiać? - na co zwrócić uwGe i jak najlepiej zabezpieczyć się przed ewentualnym oszukaniem?
Jak z Danii to łatwo sprawdzić czy nie był kręcony bo mają tam jakąś bazę danych z przebiegami. Najlepiej jechać z zaufanym mechanikiem, a nie, że handlarz do swojego zaprowadzi. Czy auta z Danii to dobra opcja? taka sama jak z Belgii, Szwajcarii czy Holandii, wszystko zależy od tego na jaki egzemplarz trafisz.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Supersamochód Lexus LFA sprzedany w Krakowie To drugi egzemplarz supersamochodu Lexus LFA w Polsce . Pierwszy znalazł swojego entuzjastę w Poznaniu, drugi będzie jeździł w Krakowie. Uroczyste przekazanie kluczyków do samochodu, z udziałem przedstawicieli Lexus ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.