Auto z francji. pytanie o dokumentacjie

27 Cze 2011, 21:03

witam wszystkich serdecznie. mam takie pytanie. otóż mam seata ibize z roku 2005. 1 rejestracja jest 17.01.2006 roku. w dowodzie francuskim data wydania dowodu rejestracyjnego to 21.06.2007r. radio jest seryjnie zamonowane do tego auta GRUNDIG ALANA MP3 które jest przypisane do tego samochodu na którym pisze że jest z grudnia 2006r. i kto mi teraz wytłumaczy od kiedy samochód porusza sie na drogach? :-)
karino
Nowicjusz

Miejscowość: puławy

27 Cze 2011, 21:37

karino napisał(a): i kto mi teraz wytłumaczy od kiedy samochód porusza sie na drogach?
karino napisał(a):1 rejestracja jest 17.01.2006 roku

Data I rej.powinna rozwiac Twoje watpliwości.Jest to data która mówi nam ze pojazd został dopuszczony do ruchu a więc... :wink:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi
    Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
    Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8
    W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...