witam wszystkich serdecznie. mam takie pytanie. otóż mam seata ibize z roku 2005. 1 rejestracja jest 17.01.2006 roku. w dowodzie francuskim data wydania dowodu rejestracyjnego to 21.06.2007r. radio jest seryjnie zamonowane do tego auta GRUNDIG ALANA MP3 które jest przypisane do tego samochodu na którym pisze że jest z grudnia 2006r. i kto mi teraz wytłumaczy od kiedy samochód porusza sie na drogach?
Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
Lexus Landau - kompaktowy hatchback z silnikiem V8 W połowie lat 90. Lexus zaprezentował koncepcyjny model Landau, którego konstrukcja została osadzona na płycie podłogowej pierwszej generacji modelu GS 300. Cechą charakterystyczną prototypu było nie tylko pięciodrzwiowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.