Kurde teraz żałuje że ci przerwałem, ale mam nadzieje że napiszesz ten gruby opis bo z chęcią go przeczytam, na pewno dowiem sie czegoś nowego, a moze otworzysz mi oczy, wiec śmiało pisz. Czekam
![Razz :P]()
, jak chcesz to możesz na pw
![Uśmiechnięty :)]()
"Fajny dźwięk to od 3-do 6k"- do czego to odnośnie?
Przelot sam wiadomo że nie da, choć dźwięk poprawi. Do dźwięku jest potrzebny jeszcze silnik, nie weim co dokładnie na to wpływa czy pojemność silnika czy tez konie? Co do przelotowego wydechu to chyba u mnie będzie standard jeśli chce uzyskać to co chcę czyli głośny wydech + dobry silnik- innego sposobu nie widzę.
Czemu takie firmy to jedna wielka lipa? Tak czy siak będę potrzebował jakiejś pomocy mechanika bo sam czy z turbo czy bez nie dam rady tego ogarnąć bardziej z braku czasu, Wiec i tak bede musiał znaleść jakiegoś kolesia/mechanika który mi to zrobi, wole juz troche dorzucic wiecej do tego i miec to zrobione niz samemu sie pieprzyc. Co to tych firm to pewnie nie wszystkie ale nie które lub bardziej pojedyńcze osoby na które można sie trafic bedąć w jakiejś grupie motoryzacyjnej, można polegać i powierzyć taki projekt
Co do subaru to co miałeś na myśli " może nie specjalnie szybko ale wystarczająco". I co rozumiesz przez koszty serwisowania? Aż takie są wielkie? Co do auta do mi się podoba dźwięk jak najbardziej ok jest głośny po tuningu to uszy odpadają, słyszałem sam tak samo jak jego diamentowy brat EVO, tylko przeraziłeś mnie tym kosztem serwisu
![Razz :P]()
Z V8 to raczej zrezygnuję , nie wiem czy dostane jakaś dobra jednostkę grubo po 2000 rokiem bo te starsze auta z V8 jakoś mi nie odpowiadają i daleko do sportowego charakteru. Choć pewnie po tuningu wydechu to bedzie znacznie głośniejsze niż na przykład V6. Ale co moższ zaproponować z V8 bo spełniało moje wymogi?
Co do focusa St to nie jestem przekonany jakos dziwne mam wrażenie że nie bedzie miał dobrego dźwieku a przynajmniej nie tak głosnego. Choć nie wiem bo nigdy nie słyszałem Focusa ST 2.5, może po tuningu wydechu bedzie dawał radę?