Skąd jesteś to coś poszukamy Znajomy z klasy kupił Focusa za 3 tys. z gazem ale mocno bity i sporo rzeczy do zrobienia, kupił tylko do jeżdzenia Accordy to nie ten budżet
Tak myślałem, jeśli chodzi o Accordy. Focus widać po zdjęciach co mu dolega ale liczyłem się z tym. Jeszcze jedno do wglądu które bardzo mi się podoba i nie mam do niego daleko:
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Najważniejsze zmiany w ubezpieczeniach OC 11 lutego 2012 roku nastąpiła nowelizacja w ustawie o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych. Przepisy te obowiązują już wszystkich posiadaczy ...
To jest ten silnik 75 konny czy 101 konny ? Jutro będę dzwonił, jeśli podczas rozmowy nic niepokojącego nie wyjdzie to raczej po nią pojadę bo bardzo mi się spodobała
Dzwoniłem. Niestety jest to handlarz. Mówił, że o samochodzie praktycznie nic nie wie. Poza tym jakieś dwa elementy są do malowania. Reasumując, chyba szkoda zawracać głowę i jechać bo coś czuje, że to trup:(
Może macie jakieś propozycje ? Auto głównie do jazdy po Krakowie (dojazd do pracy, zakupy itp) + 2x w miesiącu trasa 500km. Tak więc najlepiej coś małego, ze żwawym silnikiem co by na autostradzie nie przechodzić męki podczas jazdy. Jedyny warunek - LPG. Mile widziana jakaś klima ale to jest drugorzędna sprawa. Interesują mnie oferty z małopolski, podkarpacia, świętokrzyskiego oraz lubelskiego.
Już mi użytkownik Hado przesłał ofertę prywatnie. Jednakże, wiem, że w tym budżecie nie ma co wybrzydzać ale jednak nie czuje się jakoś w tym samochodzie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.