Skąd jesteś to coś poszukamy Znajomy z klasy kupił Focusa za 3 tys. z gazem ale mocno bity i sporo rzeczy do zrobienia, kupił tylko do jeżdzenia Accordy to nie ten budżet
Tak myślałem, jeśli chodzi o Accordy. Focus widać po zdjęciach co mu dolega ale liczyłem się z tym. Jeszcze jedno do wglądu które bardzo mi się podoba i nie mam do niego daleko:
GT86 – Toyota, która kocha jazdę bokiem Przepis na klasyczne sportowe coupé jest od lat niezmienny i bajecznie prosty. Bierzemy dwudrzwiowe nadwozie o opływowym, smukłym kształcie, w jego przedniej części umieszczamy silnik, a siłę napędową kierujemy na ...
To jest ten silnik 75 konny czy 101 konny ? Jutro będę dzwonił, jeśli podczas rozmowy nic niepokojącego nie wyjdzie to raczej po nią pojadę bo bardzo mi się spodobała
Dzwoniłem. Niestety jest to handlarz. Mówił, że o samochodzie praktycznie nic nie wie. Poza tym jakieś dwa elementy są do malowania. Reasumując, chyba szkoda zawracać głowę i jechać bo coś czuje, że to trup:(
Może macie jakieś propozycje ? Auto głównie do jazdy po Krakowie (dojazd do pracy, zakupy itp) + 2x w miesiącu trasa 500km. Tak więc najlepiej coś małego, ze żwawym silnikiem co by na autostradzie nie przechodzić męki podczas jazdy. Jedyny warunek - LPG. Mile widziana jakaś klima ale to jest drugorzędna sprawa. Interesują mnie oferty z małopolski, podkarpacia, świętokrzyskiego oraz lubelskiego.
Już mi użytkownik Hado przesłał ofertę prywatnie. Jednakże, wiem, że w tym budżecie nie ma co wybrzydzać ale jednak nie czuje się jakoś w tym samochodzie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.