Auto z pazurem

10 Paź 2010, 12:50

Szukam samochodu sportowego ( najlepiej Coupe, ale nie jest to konieczne ), w benzynie. Kwota jaką dysponuję, to pi razy oko 3 tysiące euro. Auto chciałbym ściągnąć z Niemiec, ale nie ukrywam, że rozglądam się również za jakimś na rodzimym rynku.
Samochód kupuję na mniej więcej rok czasu.
Moją uwagę jak do tej pory przykuły trzy modele :

Honda Civic - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Bardzo przyjemne autko. Sądzę, że nie było by problemu z odsprzedażą po roku użytkowania.

Honda Prelude ( w obu wersjach ) :
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tu jedynym mankamentem jest rocznik. Sądzę, że będzie problem przy sprzedaży, tym niemniej jednak auto godne uwagi.
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

I nieśmiertelne BMW E36:
W wersji coupe - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
W wersji cabrio - [link do oferty na Allegro wygasł]

Mam możliwość wstawienia do auta gazu, bo mój kuzyn ma firmę zajmującą się instalacjami, więc koszty założenia będą niewielkie.
Przyznam szczerze, że jestem w kropce, bo wszystkie auta mi się bardzo podobają.
Może mi doradzicie?
Albo może macie jakieś inne propozycje?
Szpadyzord
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

10 Paź 2010, 12:59

Bierz E36 z motorem przynajmniej dwa i pół. Hondy słabo znoszą gaz.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

10 Paź 2010, 17:11

Sam nie wiem. Ostatnio oglądałem jeszcze Eclipse, ale po lekturze autocentrum raczej się nie skuszę.
Szpadyzord
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

12 Paź 2010, 16:16

Ja bym brał e36.

Aczkolwiek w tej cenie można wyciągnąć coś niebanalnego.
Co powiesz o tym?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Loczek
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Amarok 4MOTION
    Amarok jest najmłodszym modelem marki Volkswagen Samochody Użytkowe. Jego produkcja rozpoczęła się w 2010 roku w Argentynie, od maja 2012 roku samochód powstaje także w fabryce Volkswagena w Hanowerze. Dla Amaroka ...